Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mafli

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Steven Tyler is csatlakozott a Children's Action Network nevű szervezet jótékonysági akciójához, melynek keretében hírességekről mintázott játékbabákat árvereznek el, a bevételt pedig otthontalan gyerekek megsegítésére fordítják. A babákra az eBay-en lehet licitálni, Steven-é…..
Megújult formában jelenteti meg ismét The Essential névre hallgató sorozatát a Sony Legancy kiadó, így az Aerosmith legsikeresebb dalait tartalmazó kiadvány is különleges, 3 lemezes kiadásban kerül újra a boltokba. A The Essential Aerosmith 3.0 (Limited Edition) névre hallgató…..
mafli 2011.08.18 14:58:49
Életrajzi könyvével közel egyidőben, május 10-én érkezik Steven Tyler második szólódala, mely az (It) Feels So Good címet kapta, és egy korábbi Aerosmith demó, az Oxygen átdolgozása. A Love Lives-hez hasonlóan egy újabb slágeres pop-rock szerzeménnyel van dolgunk, ám…..
mafli 2011.04.28 19:22:22
@rocklud: "Mindegy, csak dolgozni ne kelljen..." mármint az új albumon:P
 A The Joe Perry Project lesz a medgyesegyházi Dinnyefesztivál idei sztárfellépője, adta hírül a dél-békési város polgármesteri hivatala tegnapi sajtóközleményében. A Viharsarok egyik legismertebb szórakoztató rendezvényeként közismert fesztiválra hagyományosan augusztus…..
Alább egy archívumból előkotort 2007-es beszélgetés Steven Tyler-rel, amely egy indai online lapban jelent meg, és az American Idol is szóba kerül:   Ha egy mondatban kellene leírnod az Aerosmith-t és a zenéjét... Amerika legjobb rock 'n' roll bandája! Ki volt rád a legnagyobb…..
Aerosmith Blog Joe & Brad interjú 2010.10.05 13:53:00
Joe Perry és Brad Whitford a Music Radar cikkében mesélnek a riffek jelentőségéről: Hogyan állt össze a Love In An Elavator riffje? Joe: Az a bizonyos riff egy Stevennel közös dalszerző időszakban született. Meglehet, hogy Jimi Hendrixet hallgattam előtte. Egyszer dumáltam…..
Aerosmith Blog Joe Perry interjú 2010.09.07 12:03:00
A Toronto Sun meglehetősen nyers hangvételű beszélgetése Joe Perry-vel: Lehetséges, hogy ezek az Aerosmith utolsó koncertjei? Őszintén, fogalmam sincs, mi lesz az utolsó, Vancouver-i fellépésünk után. De úgy 15 éve volt egy látomásom - már nem emlékszem, miért -, és…..
Aerosmith Blog Steven újabb esése 2010.08.19 12:41:00
A Toronto-i koncert második dala, a Love In An Elavator szólója közben Joe véletlenül(?) meglökte Stevent, aki a nézők között landolt, de szerencsére semmi baja nem esett, a koncert sem szakadt félbe. Sokak szerint előre kitalált húzás volt a tavaly augusztusi balesetre utalva, de…..
A képek tanúsága szerint szuper volt a hangulat Prágában, lássuk, Tintaszív mit tapasztalt a helyszínen:   Ahoj!  A barcelonai koncert után izgatottan vártuk, hogy Prága milyen élményeket tartogat a számunkra. Becherovkától kissé mámorosan érkeztünk az O2 Arénához…..
Nagy örömmel teszek közzé egy újabb olvasói írást, ezúttal Tintaszív mesél nekünk a spanyol koncertről, köszönet érte. Valamint ezúton kívánok kellemes estét mindenkinek, aki Prágába készül, biztos hatalmas buli lesz. !Hola! :-) A barcelonai koncertnek a San Jordi arena…..
Stúdiólemez helyett különleges, 3 lemezt tartalmazó gyűjteményes díszdobozzal zárja le 40 éves pályafutását az Aerosmith, tudatta a csapat kiadója ma reggeli sajtóközleményében. A két CD-t és egy DVD-t tartalmazó kiadványon a Grammy-díjas, többszörös platinalemezes zenekar…..
Aerosmith Blog EU turné, 2010 2010.02.25 20:37:00
Igen, jól írtátok, végre hivatalosan is közzétették a nyári európai turné első dátumait. A banda teljes felállásban, Steven Tyler-rel az élen fog színpadra állni, egyelőre az alábbi helyszíneken: Június 10 - Svéd Rock Fesztivál, Svédország Június 13 - Download Fesztivál,…..
Az elmúlt napok egyik legérdekesebb híre Paul Rodgers állítólagos megkeresése volt Joe Perry részéről, ám mint tegnap kiderült, a gitáros végül meggondolta magát. A Classic Rock magazinnak Joe így nyilatkozott Rodgers-ről: "Nyilvánvaló, hogy okos döntés lenne, mert ő…..
mafli 2010.02.05 15:15:58
@j.a.cameron: Így van, én sem értem hogy miért kell Stevent rögtön kiutálni a bandából, végülis ő "csak" a frontember, majdnem az összes dal szerzője, a legnagyobb tehetség... De persze Joe-t ez zavarja, savanyú neki a szőlő már kb 40 éve szerintem.
Ez meg a másik hogy mindegyikük volt elvonón(nem is egyszer), úgyhogy ilyen értelemben Joe-nak is csak kuss:P
Nagyon sajnálom Stevent, kiborító ez az egész hülyeség amit művelnek körülötte, miközben ő betegségből lábadozik. A fájdalmairól és a balesetéről nem ő tehet, bárcsak eljutna hozzá a kívánságom hogy gyógyuljon meg:)
Folytatódik a nyilatkozatháború az Aerosmith és Steven Tyler között, ezúttal Steven ügyvédje lépett be a képbe, aki a Billboard.com tegnapi cikke szerint a pereskedéstől sem riadna vissza...   Mialatt egyre folynak a találgatások arról, ki lehet az Aerosmith új énekese a…..
 Az elmúlt napokban nem sok érdemleges infó érkezett az Aerosmith háza tájáról, Joe-val kapcsolatban viszont mindig találni friss híreket, ezeket gyűjtöttem most össze:   Vasárnap, azaz december 6-án a The Joe Perry Project lesz a Miami Dolphins - New England Patriots NFL…..
mafli 2009.12.01 19:24:50
@joeperry: Igen, ebben igazad van, érthető hogy reklámozza az albumát. Abban is, hogy Steven kerüli az Aerosmith-t, sajnos szerintem mind az öten kerülik:P, és Joe ráadásul még át is pártolt másokhoz,másokkal zenél, és ez nekem akkor se túl szimpatikus. Bár nem ismerem a körülményeket pontosan, nem tudom melyikük mennyire küzd az Aerosmith-ért...
Szerintem úgy marhaság, ahogy van, de azért megosztom veletek a Boston Globe c. pletykalap legújabb agymenését Aerosmith ügyben. Íme a cikkecske: Énekest keres az Aerosmith?Vajon máris megkezdte a kutatást frontemberének utódja után az Aerosmith? A zenekar tagjai, Joey Kramer és…..
A Bostoni WZLX adó tegnap délután telefoninterjút készített Joe Perry-vel, a beszélgetés nagyrészt természetesen Steven Tyler körül forgott. Joe nagyon letörten válaszolt a kérdésekre, jól hallható a hangján, hogy megviselték a történtek. Alul belinkelem az interjút mp3-ban,…..
Nem új keletű pletyka az Aerosmith körül Steven Tyler esetleges kilépése, és az Abu-Dzabi koncert után sajnos ismételten felerősödtek az erről szóló híresztelések. Tegnap maga Joe Perry is megszólalt az ügyben, egészen pontosan a Las Vegas Sun-nak adott egy rövid interjút.…..
Aerosmith Blog Joe Perry interjú 2009.10.14 20:13:00
Dean Goodman friss interjúja Joe Perry-vel. Rocklud-nak javaslok egy jó pohár szíverősítőt olvasás előtt:) Pozitívumként értékeled, hogy képes voltál önállóan kiadni egy lemezt azután, hogy az Aerosmith-szel évek óta képtelenek vagytok erre? Naná, majd kiugrok a…..
Aerosmith Blog A turnénak vége 2009.08.14 09:12:00
A mai napon végre megérkezett a régóta ígért sajtóközlemény, és sajnos azt tartalmazza, amitől a legjobban tartottam: az idei turné hátralévő koncertjeit törölték. Alább néhány idézet a közleményből: Joe Perry: Szavak nem tudják kifejezni a fájdalmat, amit most érzek.…..