Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Klárima

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csökkenni látszik a blog látogatottsága, ezért bevetjük az ilyen helyzetekben használatos klasszikus fegyverek egyikét, a kiskutyát. Na jó azért ennyire nem öncélú, van neki aktualitása, mégpedig az, hogy aki szeretne magának egy kis vizslát, az most kaphat egyet. Vagy hetet.…..
Mindenki szaladjon és vegye meg a The New York Times mai számát, mert az egyik legkedvesebb hallgatónk, időmilliomos apuka (időapu) szerepel benne!!! Aki nem jut hozzá a nyomtatott újsághoz, az megnézheti az online kiadásban itt. Az Ottoolah nevet keressétek. Időapu sajnos épp olyan…..
A gombablog túljutott a csoportmérkőzéseken, teljesítette a minimálisan elvárhatót, 4000 (!) induló közül bejutott a komplex blogok kategória 100 legjobbja közé.  Minthogy a százas mezőny az olvasók szavazatai alapján állt össze, így ez az eredmény kizárólag nektek…..
gombapresszó gombaTV / tanulságok 2009.08.16 16:55:00
Na. Ez is megvolt. Péntek este lezajlott a webkamera főpróbája. Nézzük az eredményt és vonjuk le a tanulságokat. Előszöris, nem győzök csodálattal adózni azelőtt, hogy ennyire egyszerű egy webkamerás kapcsolat létrehozása. A USTREAM-et Dávid ajánlotta, de bizonyára számtalan…..