Regisztráció Blogot indítok
Adatok
raasa

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Akzo Nobel csoporhoz tartozó, belga Levis festékgyár izgalmas installációval hívja fel a figyelmet termékeire. Egy lámpaoszlop búrájára húzott, méretes festékesvödör, illetve a vörösre festett oszlop segítségével ábrázolják az anyag kiadóságát, amiből a járdára és…..
Komolyan mondom, lassan apróhirdetés-rovatot fogok indítani a blogon. A múltkor, miután leírtam, hogy mekkora egy szar, sikerült elpasszolnom a HP 914c-m, amin annyira felbuzdult egy haver, hogy megkért rá, próbáljuk meg eladni az iPod Touch-csát is (táccsát, mi?).Szóval Tamást az a…..
Egyáltalán nem gondoljuk, hogy lopásról van szó, a szerkesztőségből legalábbis senki nincs ezen a véleményen. De azért mégiscsak meglepő a hasonlóság a Sziget hatalmas sikert arató legújabb, szállóigévé vált "prodidzsáj"-os reklámfilmje és a néhány hónappal…..
raasa 2009.08.31 09:27:20
@Best_In_Class: Soha nem állítottuk, hogy ez egy innovatív kampány volna (bár az mindenképpen "mai", hogy menetközben tudtunk rajta rendesen alakítani, finomhangolni, követni és formálni a célcsoport reakcióit) de nincs értelme magyarázkodni, majd ha érdekel a szakma véleménye benevezzük aranyvirslire és sírunk ha nem nyer.

A lényeg az, hogy amit te gondolsz az egyáltalán nem releváns. Van egy célcsoportunk és látom a statisztikákat. Az ő véleményük számít, javaslom áttekinteni a számokat, ratingeket és a kommenteket.

De itt még ez is teljesen mindegy, ami engem érdekelne, hogy mi az a kis alattomos személyeskedés ami ebben a mondatban figyel: "ha a készítőket tekintjük, nem túl nagy a potenciál - disz iz zö biginning... "?

Nem hinném, hogy nálunk bárki magáravenné ezt, de azért mégis: Az én nevem ugye szerepel a cikkben.

De Te, ki vagy és miért gondolsz rólunk bármit?