Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Együtt Utazók

3 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Híres mondásom, miszerint ha egyszer ember általi világvége lesz, azt tuti, hogy környezetvédők vagy tudósok okozzák majd, ismét alátámasztást nyert. A nem túl távoli jövőben a fiatal tudós James Franco ott tart, hogy van orvossága mindenféle agyi bajra. Egy balul sikerült…..
HELSINGBLOG Top10: Túrák 2011.07.20 11:15:00
A fura toplisták sorában a kajálások után következzenek a túrák - minden lehetséges körülményen és balhén át, négy keréken, bakancsban, repülve. A lényeg úgyis a célig vezető út.   10: A Holnaphoz - Children Of Men Clive Owennek a világon semmi kedve az egészhez, de…..
HELSINGBLOG What The Hell... 2011.06.16 17:25:00
Super 8 - Now Playing..
Együtt Utazók 2011.06.18 14:55:20
HELSINGBLOG DVD: The Social Network 2011.02.19 11:34:00
Február 15-én jelent meg David Fincher legújabb, erősen Oscar esélyes filmje, a Social Network kétlemezes DVD-n és BD-n. Kéklézer lejátszó híjján én a dvd-t zsákoltam be, lássuk, milyen lett a kiadás.A film továbbra is óriási, állítom, hogy Fincher egyik legjobbja, és…..
Úgy tűnik, amíg van Twilight, addig le van vajazva az MTV Movie Awards. Bizony, az internetes szavazáson alapuló díjazásban már megint tini vámpírék nyertek: legjobb film, legjobb női és férfi alakítás (Stewart és Pattinson), legjobb csók (szintén ők), és van egy "Global…..
Alkoholt. Gyorsan.Bella, a humán, és Edward, a vámpír szépen éldegélik együttjárós gimis korszakukat, és igyekeznek nem gondolni arra, hogyha Bellából egyszer nagyi lesz, Ed még akkor is 17 évesnek fog kinézni. Aztán ilyen-olyan bonyodalmak miatt Ed leparkolja Bells-t az erdőben,…..
Együtt Utazók 2009.11.25 11:23:32
Lehet, hogy megvan (számomra) az év albuma? Ebben az esetben a lehető legzavarbaejtőbb eredmény születik. Mert mi sülhet ki abból, ha egy Oscarra jelölt hollywoodi sztár és szintén színész kollégája körbeveszi magát egy rakás hangszerrel, köztük olyanokkal, amelyeken korábban…..
Nagy várakozással ültem le, hogy végre megnézzem ezt a filmet: a svéd Thomas Anderson alkotása a 2008-as év egyik legnagyobb sikere volt hazájában, a nemzetközi fesztiválokon valóságos díjesővel jutalmazták (48 különböző elismerést kapott!), már az imdb top 250-es listáján…..
Sziasztok!Meghívtak blogolni, s én köszönettel elfogadtam - remélem, nem okozok csalódást, hanem új színt hozok Helsing világába. Rólam csak annyit, hogy Utazó vagyok és nagyon örülök, hogy itt lehetek. :) Az első bejegyzésem egy svéd vámpír-horrorról szól, aminek az a címe:…..