Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hannibel

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elvileg az átlagnál sokkal magasabb az IQ-m. Ehhez képest az Amoebas kifogott rajtam. Most vagy logikám nincs, vagy valamilyen speciális térérzékem, de a legtöbb pályánál vagy elfogynak az engedélyezett lépéseim, vagy egyszerűen becsődölök, és nem tudom megcsinálni (na jó, az…..
Ízetlen Monty Python-jelenetbe fordult Editék szülinapi zsúrja az ElevenParkban. A 4-re kért tortáról félóránként kiderült, hogy nincs se epres, se feketeerdő, hogy aztán a megvadult gyerekeknek n6-kor szilvatortával tömjék be a száját. Előtte még érkezett felajánlás torta…..
Hannibel 2011.11.17 14:41:07
@Csokis: na igen vannak még normális szülők :D csak nemtom nő a világnépesség,7 milliárdan vagyunk,és nekem olyan érzésem van,hogy egyre több a hülye ember mint okos,de lehet tévedek és mindig sokan voltak.
Hannibel 2011.11.17 15:55:58
@malacmalac: ne számolásban köss belém,abban jó vagyok :D nézzük csak újra,1 hét 7 napból áll,amiből 5napot jár oskolába,ami napi szinten 5*8 azaz 40 óra.7 nap otthon van veletek 5*5+2*12 órát,ha 12 órát alszik,ami 49 óra.Nézzük csak nem sokkal több igen,na de ebbe nincsenek bele számolva az egyes szünetek,amit ha mindet belevennénk,akkor elég nagy lenne már a különbség,csak a 2 hónapos nyári szünetre gondolva.Igen nyári szunetben apukaanyuka dolgozik,de a gyerek akkor se suliba van,hanem vagy otthon vagy táborban.Tehát egybevetve úgy néz ki többet van a csemete szülőjével mint tanárával.Tény a tanárnak is van a gyerek nevelésében felelőssége,de ne a tanár nevelje főként a diákot.A jó tanár általában nem akarja hogy megváltozz,csak rákényszerít hogy rájöjj nincs más választásod ha eredményt akarsz,ha nem jössz rá,nem akarsz rájönni,akkor te és szülőd baja mi lesz veled.Az iskolában meg a gyerek nem csak tanárokkal érintkezik hanem iskolatársaival is.Én inkább azt mondanám,hogy a gyerek a legtöbbet szüleivel van,barátaival és tanáraival pedig kb egyszinten.
Hannibel 2011.11.17 15:58:29
@malacmalac: Na az viszony tény hogy egyre kevesebb a jó tanár,de nem csoda.Sokszor hallottam olyat hogy kényszerből ment tanárira,mert nem volt más választása.Ráadásul aki jó is lenne a pályára másból is jó,és nem megy tanári szakra,mert meglátja mekkora a fizetés...
na de ez már picit téll csak 'picit' tér el témától,szal sztem abbahagytam :D
Szeretem, ha egy játék a hangulatával varázsol el, még ha ti nem is szoktatok lelkesedni érte. Nem tudom, ki emlékszik erre a rókás remekre, nekem a Grey valahogy azt idézi fel, csak itt még főszörny sincs. Alapvetően egyszerű a játék, még leírás is csak annyi jár hozzá, hogy…..
Hannibel 2011.08.15 18:14:11
@Holding: hát úgy télleg nem nagy cucc végét nem értetted,mert nekem is csak ott esett le egész,és amiatt tetszett.am nem az lényeg pasi vagy csaj vagy,hanem h mennyire vagy empatikus sztem...