Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gergo901

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bale színészi képességeit nem vitatom, és a hozzáállását csodálom, mert nagyon sokat képes fogyni-hízni, izmosodni egy szerepért.De azt hiszem, eljött a pillanat, amikor elgondolkodhatunk, hogy ez jó-e?Szerintetek ezt nem vitte túlzásba? Hol van a határ?Ez lenne a…..
HeStyle Ryan Kwanten a GQ-ban 2009.08.19 08:45:00
A True Blood című HBO-s sorozat sztárja, Ryan Kwanten is szerepel a GQ magazin következő számában. A színészről az interjú mellett egy fotósorozat is készült, ami véleményem szerintem nem sikerült rosszra. Nektek mi a véleményetek? Én még nem láttam a sorozatot, van itt aki…..
Ezt a címet viseli a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem textil szakán idén diplomázott Monostori Pál diplomamunkája. A kollekció új lehetőséget kínál a "hivatali" megjelenésre, a klasszikus fazonok újragondolásával. A tervező korábban csak női ruhákat alkotott, most…..
Marc Jacobs tudja, hogyan kell egy szolíd és egyszerű szürke pólót felturbózni:Úgy, hogy Beth Ditto egyik extravagáns és eléggé figyelemfelkeltő képét rakja rá.Nekem nem annyira jön be, de lehet, hogy csak azért, mert nem éppen kedvelem az említett énekesnőt..Nektek Tetszik…..