Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hind

0 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    Fontosabb szabályok: 1. A tipp beírás legkésőbbi időpontja a legkorábbi esemény kezdete előtt 30 perccel! 2. A versenyben a beírás időpontjában aktuális szorzó az érvényes. Ezt itt ellenőrizheted: http://www.szerencsejatek.hu/tippmix-napi-bontas 3. Az első beírt tipp…..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    ""A fogadóiroda célja és egyben feladata az, hogy a fogadó ne gazdagodhasson meg belőle. A játékosnak viszont arra kell nagyon figyelnie,…..
A játék részletes szabályai ITT olvashatóak! fontosabb szabályok: 1. A tipp beírás legkésőbbi időpontja az esemény kezdete előtt 30 perccel! 2. A versenyben a beírás időpontjában aktuális szorzó az érvényes. Ezt itt ellenőrizheted:…..
hind 2013.03.12 22:35:56
A játék részletes szabályai ITT olvashatóak! fontosabb szabályok: 1. A tipp beírás legkésőbbi időpontja az esemény kezdete előtt 30 perccel! 2. A versenyben a beírás időpontjában aktuális szorzó az érvényes. Ezt itt ellenőrizheted:…..
hind 2013.02.25 16:57:03
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!  ..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!  ..
Fogadási lista lebontva: amerikai futball jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás sakk tenisz vízilabda    Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne,akkor itt vadássz!  ..
Fogadási lista lebontva: jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás motorsport tenisz ökölvívás   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne,akkor itt vadássz!  ..
Fogadási lista lebontva: amerikai futball jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás tenisz   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne,akkor itt vadássz!  ..
Fogadási lista lebontva: Forma 1. jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás tenisz  Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne,akkor itt vadássz!  ..
hind 2009.10.31 15:01:26
@dolcetto:Azt kell, hogy mondjam teljesen egyetértek veled. A futball a világon az egyik legjövedelmezőbb iparág és sajnos már ott tartunk, hogy a játék másodlagossá vált, mert megelőzte az üzlet, a pénz. Ez van, egy ilyen világban élünk!
hind 2009.11.01 11:51:45
Fogadási lista lebontva:    jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás motorsport tenisz tornaMúlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne,akkor itt vadássz!  ..
kísérleti jelleggel, csak 1.40 odds feletti események kerülnek a tippvadászba Fogadási lista lebontva: amerikai futball amerikai balls jégkorong jégkorong kézilabda kézilabda kosárlabda Kosárlabda labdarúgás labdarúgás tenisz tenisz Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod.…..
hind 2009.09.29 16:04:20
@laca0001:
Szerinted melyik lehet a hunyó?
kísérleti jelleggel, csak 1.50 odds feletti események kerülnek a tippvadászba Fogadási lista lebontva: Forma 1. Forma 1 jégkorong kézilabda Kézilabda labdarúgás Labdarúgás ökölvívás Ökölvívás Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!  Régi…..
kísérleti jelleggel, csak 1.50 odds feletti események kerülnek a tippvadászbaFogadási lista lebontva: amerikai futball jégkorong kézilabda labdarúgás Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!  Régi…..
hind 2009.09.21 14:53:37
@Vangelisz: Szerintem otthon elég masszív kis csapat a Malmö, igaz sok a döntetlenje. Akkor mit tennél helyette? Mert szerintem a másik kettő jó lehet.
MEGÚJULT A TIPPVADÁSZ! (NE a try.hu -s végződéssel próbáljátok, katt a képre vagy bármelyik linkre) Fogadási lista lebontva: atlétika Forma 1. labdarúgás…..