Regisztráció Blogot indítok
Adatok
K.Károly

3 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Figyelem! Mivel a szavazószofvert tartalmazó szerver több, mint egy hete nem elérhető, ezért új programot kellett keresnem. Sajnos az eddigi szavazatok elvesztek. Épp ezért a szavazás bővített határidővel újraindul. Nagyon sajnálom, elnézést a kellemetlenségért. Az új szavazás…..
K.Károly 2010.09.05 00:19:55
Balla D. Károly PORIG ALÁZVA csak egyszer fordul termőre az érdem csak egyszer játszik önhalált a vágy hiába kérnéd később, csúszhatsz térden a higgadt érv se adja már alább csak egyszer eshet meg…..
                    ITT ÉS MOST  Amíg reményeim osztják és szorozzák, a mai zajokon át egy boldogabb jövő nyugalmát hallgatózom, mint megrettent madár, a héjavijjogáson túli csendet   amíg időm és kenyerem a szükség…..
AZ EMBERRÉ VÁLÁS HITELES TÖRTÉNETE      Vala pedig, hogy egy igen terebélyes és gazdagon termő gyümölcsfán népes majomcsapat élte vidám, gondtalan életét elégedetten. Így volt ez az idők kezdetétől, és az idők végezetéig így is látszott lenni.…..
Karinthyádák Karinthyádák 2009.08.15 20:03:00
Kocsmakerti karinthyádák   1. A pénz olyan, mint a jó vendég: nehezen jön, könnyen megy. 2. Nem mind arab, aki burnuszt visel. 3. Szívesebben vagyok porszem a sivatagban, mintsem kavics legyek bármely homokozóban. 4. Az ember, ugye, fogához veri a garast. Ha van neki. Mármint foga,…..