Regisztráció Blogot indítok
Adatok
a nevem nick

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hot Rodos Ricsivel utoljára egy hónapja, Agárdon találkoztam. VMax Zsolt azzal vezette fel, hogy zseniális, mit művel a csávó a lemezekkel, és hogy majd ő csinálja a Cougar tetejét. Vélemények az azonos című írásunkról...
[Frissítve: 2010. július 9. 16:44]Figyelem, értelmes és hasznos poszt következik, nem az egysejtűeknek való. Pontosabban ajánlom az ő figyelmükbe is, mert ha képesek megjegyezni ezt a néhány dolgot, baj esetén akár életet is menthetnek vele. Doki összefoglalóját különösen…..
  Nagy szerencséd van ma Bence, rengeteg nénós autó van itt - kommentálta egy anyuka a kisfiának múlt csütörtökön a Markó utcában a Budaházy György tárgyalása miatti felhajtást. Nevetséges volt: 50 rendőrautó, 30 rohamosztagos és még 30 átlagrendőr, katonaféle…..
Belsőség Üssek, vagy fussak? 2010.01.15 07:29:00
  Na, gyere csak ki! Szelíd emberek sanszot szereznek forró helyzetek kezelésére. A Suzuki, mint vagyontárgy és fegyver. Bónusz: verik Angélát, de tetszik neki. Vélemények azonos című írásunkról...
Az Európai Unió egyik első, 2010-es döntése roppant kellemetlen meglepetéssel szolgált a magyar politikusoknak. Az Unió bejelentette ugyanis, hogy Magyarországnak 2010. május végéig fel kell szednie összes autópályáját. Mindezt azzal indokolják, hogy a magyar autópályák a…..
A New York-ban székelő Best Made Company egyetlen termékkel és a hozzá kapcsolódó filozófiával áll a vásárlók rendelkezésére: baltával, és minden olyan fogalommal, amely a balta köré csoportosítható. Utóbbi ingyen van. A kézzel festett szerszámok különböző szériáit, a…..
a nevem nick 2009.12.16 21:11:13
Gábi a következő történetben ott követte el a hibát, hogy sokadjára végül felvette a kesztyűt, főleg, hogy ránézésre is sejteni lehetett, hogy egy idióta hülyegyerek vezeti a másik autót, aki majd jól megmutatja. Hát meg is mutatta. Nemrég olvastam az Audis vs. Streetracer…..
a nevem nick 2009.12.14 18:51:18
@sbronzo: el kéne azt jogszabályt mégegyszer olvasni... A követelés visszaszáll az üzemben tartóra.
Az utóbbi fél évben alaposan megváltoztak az autózási szokásaim, szeptember óta nagyjából ötször annyit ülök a volánnál, mint korábban. Az öreg Volvo egyelőre derekasan szolgál, annak ellenére, hogy az idén töltötte a 16-ot, és üzemanyagon, meg olajon kívül nemigen kapott…..
a nevem nick 2009.11.29 20:56:25
@Motoros III.: Én meg soha nem vennék rendőrautót!

A 90000 km az valóban annyi amennyi! Nem csaltak vele soha. De te nem szeretnéd ha a te autóddal csak 100 km-t úgy mennének ahogy azokkal az autókkal. És nem azért mert nem vigyáznak rá, hanem azért mert ha menni kell, akkor menni kell. Hidegen tiltásig, városban 2-3 fokozatban 3500-4500 fordulat között. A fékbetéteket 25000km után cserélni kell. A kormány az ülés a kárpitok, mind kész vannak a folyamatosan változó terheléstől, mert a 35 kilós meg a 135 kilós rendőr is azt használja.
Hát, itt van. Eddig kellett rá várnunk. Évek óta kongatják a pedagógusok a vészharangot, hogy baj van, gyorsan valamilyen megoldást találjunk ki, fékezzük  meg az erőszakot, ne engedjük be az életünkbe, a gyerekeink közelébe, de hiába. Lövések dördültek a Pécsi…..
Amikor a Tilos először beszüntette az adását '94-ben (merthogy pályázniuk kellett a frekvenciára, de ez most mellékes), hallgattuk az utolsó adást, na, az valóban megható volt, kis, csóró kalózadó, nájlonszatyorból adtak, és a műsorvezetéshez elengedhetetlenül szükséges…..
Van, aki - nyilvánvalóan környezetvédelmi okokból - nem szeret fékezni, Dinyus autójába is egy ilyen autós szállt bele majdnem, mert ő úgy gondolta, hogy nem volt az a piros még olyan piros és mindketten átfértek volna lendületből. Mondom én, hogy veszélyes dolog megállni csak…..
a nevem nick 2009.11.12 21:50:49
@kolbászoszsömle:

Ahan! És a Kresz mit ír arról, hogyan kell megközelíteni az útkereszteződést?

Csókolom nem csak egyetlen szakaszból áll ám a Kresz...
Ruskyy tőletek várja a választ arra, hogy mit tegyen azzal a jóképességű autóssal, akiről könnyedén kiderítette, hogy ki az illető. Az biztos, hogy az ilyenek megérdemelnek valamilyen büntetést, de kérdés az, hogy önbíráskodással levélírónk mennyire süllyedne ugyanarra a…..
a nevem nick 2009.11.12 21:37:54
@Marty Mcfly:

Az az igazi ha te vagy az az ismerős...

;~)
autózz! Beintettem egy rendőrnek 2009.11.11 08:08:00
Nem kell azért SzZ-t se félteni, amikor egy idióta mocskos szájú egyenruhással hozta össze az élet az utakon, felvette a ritmust és anyázták egymást oda-vissza rendesen. A Totalcaron megjelent egy cikk a rendőröknek beintőket sújtó németországi drákói szigorról. Én meg…..
Belsőség 300 paci fillérekért 2009.11.10 08:27:28
  Régi a vas, de távolról sem ócska. Egy gonosz kis turbófeltöltőnek hála, az egyszeri Civic motorja körülbelül 300 lóerős, van is meglepetés, mikor zöldre vált a lámpa. Vélemények az azonos című írásunkról...
Révész Máriusz véresre verésénél is ott volt a Rebisz elitosztaga, derült ki a bíróságon. Törött csontok, kilőtt szemek szegélyezték V. őrnagy alegységének útját 2006. október 23-án...
a nevem nick 2009.11.10 19:38:29
@bodoky: sőt emberevő rendőrök a nigériai feketemunkásszakácsot egy ifa platón sütötték meg. A nigériai pedig nem mert feljelentést tenni ellenük...
 Azt hiszem, az elmúlt napokban huszonöt embertől kaptam meg e-mailben ezt az aukciós linket, hogy láttam-e már. Ez egyrészt örömteli, mert ha ennyi ember tudja, hogy szeretem az öreg Merciket, az nem rossz, másrészt izgalmas, mert ha ennyi ember levelet küldözget nekem, nekem,…..
a nevem nick 2009.11.03 20:09:13
Egy erőszakszervezet szükségszerűen a fasizmus melegágya, de azért a súlyosan retardált, szellemileg visszamaradott, esetlen szolgálat közben értelemcsökkent rendőröket rendszeres időközönként szűrhetnék, bár lehet, már az alkalmassági tesztnél vannak a gondok. Gyöki hívta…..
Zsolti fejlődik: nemhogy felveszi a telefont, de egyenesen magától jelentkezik. Igaz, a Cougar már olyan régóta van nála, hogy az idejét se tudom – az biztos, hogy amikor Komáromba mentünk, és hengerfejet kerestünk, már javában nála volt. Azóta ugye megrendeltük Amerikából…..
Belsőség Ha szívatnak a tótok 2009.08.25 21:29:00
Nem nagy titok, hogy amikor nemrégiben egyedül vertem sátrat Budapesten, családom Pozsonyban maradt. Ideiglenes megoldásként a hétvégi utazás mellett döntöttünk, hol én megyek oda, hol ők jönnek ide. Nincs is ezzel nagy gond, hiszen a Pozsony–Budapest távolság elenyésző,…..