Regisztráció Blogot indítok
Adatok
stipek (törölt)

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Kedd 2013.03.05 07:48:31
..
stipek (törölt) 2013.03.05 08:09:16
nezzetek inkabb a www.shockmansion.com-ot. a magyar szarsagokon kivul minden szart onnan lopnak emlites nelkul.
Jo mondjuk ott nem tudtok buzidemonozni de azert megiscsak szanalom. regen minden jobb volt
Új karakter jelent meg a színen a Hacktion tegnapi epizódjában: Maya, a gyönyörű matematikus lány. Tóth Eszter filmbéli szerepét azonban egyik hús-vér csapattagunkról formázták a sorozat alkotói, aki nem kevésbé gyönyörű (ld. alábbi fotót). De mit is csinál egy…..
Vasárnap az Emberibb Parkolásért Mozgalom és a Közlekedési Dolgozók Országos Egyesülete csapata autókkal tüntetett a kerékpárutak ellen. Az aktivisták elfoglalták a Kiskörúton nemrég kialakított bicikliutat, és a parkolósáv visszaállítását követelték a városvezetéstől.…..
stipek (törölt) 2009.12.14 21:34:50
@mennyi?husz!: bi-cik-li egyben: bicikli
amúgy nem olyan szar bringázni
a városban tényleg nem túl egészséges a sok autó miatt.
persze megértem az autósokat aki lusta bringázni szar a bkv is...szar a zegész:D
Az Index jóvoltából elindult egy feltáró folyamat, aminek eredményeként fény derülhet olyan szuper titkos információkra is, mint például az egyetemi rektorok fizetése. Nem csodálom, hogy titkosították, olyan nemzetbiztonsági kockázatot jelenthet a kiderülése, amit egyik kormány…..
stipek (törölt) 2009.11.22 14:53:46
@synthesizer: én most végeztem a BME-n teljes mértékben elégedett voltam, vagyok. Sok mindenbe bele lehet kötni, hogy ez meg az nem jó minőségű. Mégis úgy gondlom hogy a lehetőségekhez képest versenyképes tudásra tettem szert(nem csak Magyarországon). Végzés után segítettek a tanáraim az elhelyezkedésben. Mi kéne még?

Szerintem aki a tanároktól (rektoroktól) sajnálja a pénzt az a saját gyerekeitől sajnálja a tudást...

Mint mindenhol itt is vannak kivételek mármint aki nem érdemli meg a *va nagy fizetést de hát ezzel mit lehet csinálni? semmit

persze gondolom erről is vannak statisztikák hogy adott egyetemről hány százalékban találnak állást az emberek. ezt kéne figyelembe venni. vagyis inkább azt hogy mit képes befogadni a munkaerőpiac és ehhez igazítani az oktatást.
aztán hulljanak a semmit érő egyetemek.