Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pennamedia

433 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bő három éve van már a piacon az elődmodell, így érthető, hogy a márka rajongói már egyre türelmetlenebbül várták az EOS 5D Mark III bejelentését, ami a mai napon végre hivatalosan is megtörtént. Már napokkal ezelőtt lehetett olvasni az ilyen-olyan forrásokból származó…..
A Focal JMlab a Penna-Poor Kft-t választotta hivatalos magyar importőrnek a Focal Home Audio, installációs és hangosítás piaci szegmensekben. A 25 éve alapított Penna cégek a high-end audió és broadcast videó mellett széleskörű elismertségre tettek szert az intelligens otthon,…..
 http://events.apple.com.edgesuite.net/10oiuhfvojb23/event/index.html..
 A jövő hét végén ismét házimozi és hifi kiállítás lesz a West-End Hilton Hotelben.Pár fotó a tavalyi megjelenésünk kapcsán, hátha könnyebb lesz így az emlékek felidézése. ..
 A digitális zenei reprodukció világának eddig oly sok újdonságot adó MSB Technology megint kitalált valami mellbevágót. Az akár 1 Hz-en is garantáltan mindössze 0,097 ps jitterrel bíró órajelgenerátort.http://www.msbtech.com/products/galaxy.phpFemtosecond Galaxy Clock névre…..
 http://www.apple.com/hu/stevejobs/Több, mint szomorú hír.                  ..
A BBC minapi híre szerint ismét kapható az amerikai telefonos rendelési rendszeren keresztül a Final Cut Pro. A BBC News tudósítójának nem sikerült kiderítenie, hogy meddig, csak azt, hogy korlátozott darabszámban. http://www.bbc.co.uk/news/technology-14762758..
A SuperUniti az “All-In-One” Uniti termékcsalád harmadik tagja, szolgáltatásait a szintén CD játszó nélküli UnitiQutehoz lehetne leginkább hasonlítani, ám attól jóval nagyobb teljesítményű 80W-os erősítővel és 192 kHz/ 24 bites streamelési lehetőséggel,…..
2011. augusztus 19. A tökéletes hangreprodukció iránti közös szenvedélyük által egyesítve, a vezető high-end audio gyártók, a Focal és a Naim, ma bejelentették, hogy létrehozták az európai audio ipar új, vezető társulását. A Focal & Co tulajdonosai Jacques Mahul…..
 A versenyt a Nokia és a Vimeo közösen indította még kora tavasszal.A győztes filmet Nokia N8 telefonokkal forgatták pár nap alatt, valószínűleg nem valami hatalmas költségvetésből, volt viszont ötlete és tehetsége az alkotóknak.http://vimeo.com/25451551Érdemes megnézni az…..
 Július 5-től ismét rendelhető a 995 dolláros (amerikai nettó ár) Avid Media Composer szoftver, Gary Greenfield az Avid honlapján megjelent blogbejegyzése szerint. Az eredetileg június 17-ig érvényes akciót az Avid július 5-től ismét elindítja egészen szeptember második…..
 A megfizethető SSD tárolók túlnyomó töbsége 2,5 inches így csak némi átalakítás után szerelhetőek az asztali számítógépek túlnyomó többségébe. Erre a problémára kínál megoldást a Sonnet Transposer nevű univerzális szerelő kerete.További információ a gyártó…..
 http://www.macrumors.com/2011/06/27/mac-os-x-10-6-8-brings-trim-support-for-apple-ssds-graphics-improvements/Ha jól olvasom a cikket, persze csak akkor, ha az SSD hivatalosan is az Apple által szállított. Ügyes fejlesztők ezt a korlátozást is fel tudják oldani, a Trim Enabler…..
 A”thenextweb” híre szerint.http://thenextweb.com/apple/2011/06/28/apple-begins-refunding-unhappy-final-cut-pro-customers/A visszatérítéshez egy formanyomtatványt kell…..
 http://www.vimeo.com/24573328..
 Úgy tűnik a számos tiltakozó email, blogbejegyzés, twitterezés és fórum hozzászólás megtette a hatását és az Apple visszaállította a Final Cut Studio és kiegészítők supportját, ismét elérhetővé téve a szoftver…..
 Az alábbi képen a következő az Infocomm kiállításon bemutatott újdonságok láthatóak:  - Mike Hedden, a Danley elnöke ( ő mondjuk nem újdonság .))- A feje felett a J-1, ami a Jericho JH90 új neve- A J1 alatt az új J-2- Mike Hedden bal keze végénél az állvány…..
 Az EIZO legfrissebb LCD monitora 36 hüvelykes képátlójú Sharp ASV panellel érkezik, amely 170 fokos betekintési szögeket és 4096 x 2160 pixeles natív felbontást kínál. A monitor a 10-bites LUT-nak köszönhetően 1,07 milliárd színárnyalatból választja ki a…..
 Képarányt váltanak a nyár végén a kereskedelmi tévécsatornák, így már csak néhány hónapig tart az új tévék tulajdonosait bosszantó “fekete csíkok és duci figurák” harca.A hagyományos tetőantennával is fogható analóg televíziós csatornákat a régi…..
http://nol.hu/belfold/20110624-surgetik_a_digitalis_atallastA 3,8 millió háztartásból 3 millió előfizetéssel nézi a tévét, a többiek még mindig antennáznakAlig több mint fél évvel elfogadása után visszapuhítaná a digitális átállás szigorú feltételeit a Fidesz. Rogán Antal,…..
 http://index.hu/kultur/media/2011/06/23/nem_enged_a_600-bol_az_mtva/Bár június elseje óta folynak az egyeztetések az üzemi tanáccsal és a szakszervezetekkel a csoportos létszámleépítésről, úgy tűnik, hogy az MTVA nem enged a bejelentett 600 főből, ami az összevont…..
 A központi jazz sátorban érdemes lesz a programokon részt venni a hét hátralévő részében, a jó zenéhez jó lesz a hang is  , Danley SH50, SM60 és TH118 szubok, MC2 erősítők szólnak majd. Jó szórakozást mindenkinek.  23. csütörtök18.00Fő tér –…..
 Az FCP X tegnapi megjelenése óta a pro videó közösségi oldalak, fórumok, levelező listák, twitter és ahol csak kommunikálni szokás, szinte felrobbant a rengeteg véleménytől. A gyakorlattal rendelkező, vagy televízióknak dolgozó, broadcast munkafolyamatok keretében vágók…..