Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kambuc

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elcsépelt szó, de... Igen! Újra rangadók hétvégéje vár ránk! A Cassano nélküli Samp fogadja a listavezető Milant, a Juve ősi riválisával, a Fiorentinával találkozik, Lazio - Catania pikáns találkozó Rómából, észak dél ellen az Udinese - Napoli meccsen és Palermóba utazik…..
A válogatott mérkőzések miatt, kis szünet után ismét jelentkezik Tippjátékunk és nem is akármilyen folytatással! A hetedik forduló olyan finomságokat tartogat nekünk, mint a szombat esti Roma - Genoa, a dél-olaszországi Catania - Napoli rangadó, a Samp - Fio vagy a Bari -…..
Persze nem feltétlenül Dél-Afrikából, bár talán ekkora szerencsénk is lesz. Ugyanakkor tudjuk, hogy sokan közületek nem Magyarországról, hanem sokkal szerencsésebb (azaz vb-résztvevő) országokból olvastok-kommentáltok bennünket. Most a ti segítségeteket kérjük ahhoz, hogy egy…..
kambuc 2010.06.12 10:30:24
@Dr Jozef Vengloš: Colchesterben leszek valahol, még pontosan nem tudom merre, majd valami helyet kinézünk :) Te hol fogod nézni?
A Messier-katalógus 27. objektuma a Súlyzó-köd (M27), ami nem más, mint egy planetáris köd a Kis Róka csillagképben. 1764. július 12-én fedezte fel Charles Messier, aki M27 számon katalogizálta. Mindez természetese eltörpül amellett, hogy mi meg huszonhetedszer érkezünk…..
kambuc 2010.03.22 16:41:44
Elérkezett a playoff visszavágó fordulója, ami a nemzetek közti futballversengésben talán a legizgalmasabb fázis a VB-k és EB-k egyenes kieséses szakaszai után. Eléggé ánlájkli, hogy további vébéújoncok jussanak ki a tornára, de mi minden tőlünk telhetőt megtettünk, minden…..