Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fordsamu

17 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tőzsdei stratégia Figyelem!!!! 2013.06.03 16:44:03
Töltsd le az ingyenes PowerPoint bemutatókat akár mindegyik stratégiáról, Folyamatosan elérhetővé tesszük a tartalmakat...
A stratégia bemutató képe, a linkre kattintva érhető el. LETÖLTÉS ..
Egy egyszerű matematikai képlet segítségével. LETÖLTÉS    ..
Ez a robot csak SELL pozicíókat épit-nyit. Ha lefele megy az árfolyam Scalpol, ha felfelé akkor Martingal és Scalpolás együttesen. A stratégia bemutató képe, emelkedő trend esetén. A stratégiai teszt bemutató képe.  ..
Egy robot, ami helyetted kereskedik, és naponta 100 pont hasznot hoz. A stratégia bemutató képe, a linkre kattintva érhető el. Mely tartalmaz egy indikátort és 2 robotot. Az első a hagyományos kereskedéshez M5 chart-tól felfelé, a második pedig egy reverse verzió, ami a…..
Amelyben ha követed a stratégiai leírást,  biztos profitra tehetsz szert. A stratégia bemutató képe, a linkre kattintva érhető el. Ez a stratégia 2 indikátor és a fibo-retr. számítását használja.  ..
Sokan keresnek olcsóbb robotokat, ami persze nem azt jelenti, hogy azok rosszabbak. Inkább úgy fogalmaznék hogy egyszerűbbek. Ilyen Pl: EMA kereszteződés 5-8 EA Ema állítási lehetőség. Parabolic SAR EA SL, TP, követő stop és fordított mód beállítási lehetőség.  ..
Akár lefele, akár felfele megy az árfolyam   BUY,   SELL,   BUYSTOP,   SELLSTOP megbízásokkal nyereséges kereskedést biztosít. Ez egy szenzációs stratégia. Este megnyitom a pozíciókat és másnap dél körül pedig lezárom.  ..
Amely egyszerű, és használható minden devizapárra és időkeretre. Ez a stratégia a legjobb a trend piacon, ha a piac egy konszolidációs időszakban van, nem érdemes használni, mert a mozgás kicsi, és így nagyobb kockázatot vállalunk. A stratégia bemutató képe, a linkre kattintva…..
Expert advisor extra változata!  Napi hozam 0,5%-tól. Gondolkodik, figyeli a trendet, a hirtelen ármozgásokat kikerüli, kereskedési értesítéseket folyamatosan küldi, magyar nyelvű, stb. Stop megbízások alapján mindig pozitív egyenleggel zár. M5 Chart-ra…..
Kedves Barátaim, Ismerőseim! Sokak kérésének eleget téve a mai naptól elérhetővé válik a Forex tippek kezdőknek című kiadványom, melyben 12 tippel tudok segíteni a kezdő kereskedőknek. E könyvet mindenkinek, aki kéri BONUS ajándékként adom...
Egy azonnali tőzsdei stratégia, amivel már kereskedhetsz is. Azoknak, akik nem tudják kivárni amíg megtanulják a tőzsdei alapismereteket. Úgymond azonnal kereskedni szeretnének, NYERESÉGESEN ! 2 momentum (EMA,RSI) és 1 volatilitás (CCI) szerinti indikátorra felépített…..
Ez a blog azért jött létre hogy azoknak tudjak segíteni akik hasonló helyzetben vannak, vagyis voltak, mint én. Nem értettem a tőzsdéhez, de már szinte minden taktikát kipróbáltam, a robotokat is beleértve, de nem jutottam előre. Sok-sok próbálkozás után jutottam el odáig hogy…..
    Betegségeink okai közé sorolhatóak a földsugárzás által előidézett elváltozások következményei.   Betegségeink okai közé sorolható a Vízérsáv rossz hatása: Fejre:szürke hályog, halláskárosodás, fejfájás, agyi érelmeszesedés. Mellre: asztma,…..