Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bfish

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai napon számomra hihetetlen dolgok történtek. Folytatnám is a tegnapi sztorit, azaz biciklilánc az első napon le, ma reggel megint BKV-val (bocsánat: GVB-vel) be, majd 5-kor sietés vissza mert a szervíz (persze) 9-től 6-ig van nyitva.Szóval otthon bicikli kilakatol, szervízbe eltol.…..
Nosztalgikus tinitörténet az osztály elé kiállva szerelmet valló lánnyal és a fiúval, akinek elege volt a hülyítésből. Egyszer volt hol nem volt. Volt egyszer egy lány (mondjuk Jázmin). A lány azt hitte boldog, amíg be nem lépett az életébe a fiú (mondjuk Nomád). Ő hónapokig…..
bfish 2010.05.06 00:34:15
Kedves Posztoló! Sajnos ez a hajó elúszott, két dolgot lehet, illetve kell tenned ilyenkor. Fogadd el, hogy ebben a szituban már nem tudsz mit tenni. Gondold végig hogy jutottál ide. Mi zajlott le miattad Nomádban, hogy mostanra ennyire határozottan elutasít, míg korábban oda volt érted. Minden egészséges embernek van egy határ, ami után nem próbálkozik tovább, mert csak rombolja az önbecsülését minden próbálkozás. A kitárulkozásod egyfajta kompenzáció neki a sikertelenségére, és hidd el, ebben a helyzetben élvezi, hogy alázhat. Ettől nem feltétlenül rossz ember, csak ember... Hogy tudod ezt elkerülni a jövőben? Légy őszinte, add önmagad, mondd meg az udvarlónak, hogy másé épp a szíved. Minden értelmes ember megérti, hogy ilyen helyzetben hiába próbálkozik, nem veled és nem vele van baj, csak a helyzet alkalmatlan a próbálkozásra. Így nem rombolod le a képet magadról és az ő lelkébe sem tiporsz bele annyira, sokkal nagyobb eeséllyel nyitva marad a lehetőséged egy későbbi egymásra találásra. A "nem tetszel" szöveg nyilván hiteltelen számodra, mikor korábban tetszettél. De fontos megérteni, hogy a "tetszés" csak a kezdeti szűrő, az érzelmek mozgatják az embereket, nem egyszerűen csak az esztétikum. Tiszteld annyira a másik embert, hogy őszinte vagy vele és nem mész bele elriasztási stratégiákba, de tartsd nyitva a szemed, hogy a másik ember is őszinte-e, vagy csak etet. Végezetül vígasztaljon az, hogy minden megélt tapasztalattal több leszel és ha tanulsz belőlük, elöbb utóbb megtalálod az embered, akiért majd éltek-haltok egymásért. :)