Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tényleg,zé

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A párom/nem párom három éve csalja velem a feleségét. Gyereket akarok tőle - hülyék az emberek teljesen?Sziasztok! Na hát az én sztorim nem egészen a szakításos kategóriába tartozik, mivel még most is "gyűrjük" egymást.Van nekem egy pasim. Illetve nincs nekem egy…..
tényleg,zé 2009.11.11 10:33:57
 Tényleg lássunk már a szitán, ha van szemünk és van szita. Kedves Szakítósok! Rendszeresen olvasom a történeteket,sőt,már írtam is egy szakítós történetet is,ez a mostani a legfrissebb,mindössze egy hetes. A történet szereplői: Én 34 éves nő,a pasi, Zs.32 éves,öccse…..
tényleg,zé 2009.10.15 10:02:59
Szüretkor főleg pincepörköltet szoktak készíteni a szőlőben. Sokáig azt hittem a pincepörkölt musttal készül - ugye ez lett volna a logikus: ott a friss finom must, jajdejó. De nem, mint az első szüretelésemkor kiderült, a  pörköltbe belefőzött krumplitól lesz a…..
tényleg,zé 2009.10.13 12:28:20
Értitek, kiderült, hogy én egy egész baráti társasággal levelezgetek amúgy, ami mellett az kismiska, hogy beteg is vagyok.  A kép innen  A kiegyensúlyozott, teljes életet élő nő és egy beteg Superman története, avagy amikor a vesszőt is félre lehet…..