Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Verzoo

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A Magyar Nemzet arról értesült, hogy a kormány tervei szerint nagykorú gyermekeket kötelezheti az állam: tartsák el szüleiket, ha azok önhibájukon kívül nem képesek erre. Az egyelőre halovány ötlet részleteit még nem ismerheti a közvélemény, ám az elgondolás olyannyira…..
Nagyon szeretek biciklizni! Éppen ezért tudom, hogy mik a korlátaim. Egy bringás futár sokkal jobban biciklizik nálam. Nem hiszek abban, hogy a fővárosi utak többsége alkalmas hely a kerékpározásra. Ráadásul a hétvégi bringások többsége akkora durung (direkt nem bunkót írok -…..
Verzoo 2009.09.21 12:26:43
@pollypudlipötty2: Remélem számodra is kiérződik ebből, hogy a bringásoknak túl sok mindent szabad amit nem kellene....
Verzoo 2009.09.21 12:52:32
@pollypudlipötty2:
Nem arra gondoltam, hogy takarodjanak az úttestről, felőlem ott, akkor és annyian bringáznak ahányan csak akarnak de addig ne legyünk már annyira oda a jogaikért amig boldog-boldogtalan, minimális kresztudás nélkül felülhet a biciklire és usgyi be a forgalomba! Nagyon sokan úgy bringáznak mintha sérthetetlenek lennének és nem történhetne velük semmi. Én például ha jobbkezes utcánál megyek és nekem van elsőbbségem akkor is lelassitok mert nem szeretnék balesetet. A bringások 70%-a ha tudja, hogy neki van elsőbbsége, lassitás és körülnézés nélkul hajt tovább pedig ők sokkal gyosabbak mint egy gyalogos.
Verzoo 2009.09.21 13:10:57
@Mike36:
Jó lenne ha minden bringás igy gondolná mert ők azért egy kicsit könnyebben halnak...

Én is örülök annak, hogy megismertem egy olyan bringást aki benne van a 30%-ba :D