Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Davidee

5 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Legend Lifestyle webshop tájékoztatott, hogy a kukás motívumból kezd lassan összegyűlni annyi, hogy ellehessen gondolkodni újranyomáson, úgyhogy aki szeretne egy példányt, az itt leadhatja a rendelését. Ha az egésszel kapcsolatban van valami kérdésetek, olvassátok el az ottani…..
Davidee 2010.06.04 22:33:08
Kezd már felbosszantani a játék. Most már szarakodtam épp eleget a hangprobléma miatt. Aztán egyszer hol felveszi rendesen, hol nem. Itt a kis bekukkantásban is recsegett valamiért, de itt pont nem olyan drámai még. Már pár rész fel van véve a videóhoz, de a hosszú hétvége alatt…..
Megint egy kis retrós játék. Mielőtt valaki megint azzal jönne, hogy "régi játékot mit szekálok", az tartsa meg magának, mert fogalma sincs a régi játékokról.     Az Abandonia honlapján található egy írásos beszámoló a játékról. Letöltési linkkel…..
Davidee 2010.03.19 19:34:00
@NitroN: Eggyetértek, és amúgy kiderült hogy nem volt pedofil és az a gyerek akivel volt az ügy bevallotta hogy csak az apja kényszerítette a pénzért!(Ha jól tudom akkor a gyerek apja öngyilkos lett,mert ha belegondoltok Michael azután kezdett gyógyszerezni miután a pedofil ügy elkezdődött) Ja és valószínüleg azért volt sokat a gyerekekkel mert kiskorában az apja verte és nem volt lehetősége hogy igazi gyermekkora legyen!Úgyhogy először mindenki nézzen utána hogy amit ír az igaz-e,mert sok minden kiderült a halála után.

Amúgy a videó ténylg nagyon jó lett 10/10!:D
Davidee 2010.03.20 14:57:22
@balukaaaa teh master: Valahogyan el kellett adni a lemezeket....nem állíthatott volna oda egy munkásruhában meg egy fél méteres szoborral...
Sajnos még mindig a második pályánál tartok, de ez nem tartott vissza, hogy egy idióta trailert összedobjak  ..
Davidee 2010.02.15 22:26:07
Igen ilyen is van. Emlékszem még, milyen hisztéria volt petíciókkal meg ilyenekkel, hogy jelenjen meg végre a várva várt folytatás. A CNN George Double-Bush* beszédét is félbeszakította anno, mikor bejelentették a nagy hírt. Ha jól látom, most már egy Monster Truck(!) is…..
A múltkor már beraktam két videót, ahol a program kifejezetten pofátlan The End-eket rak a játékos orra alá, de itt egy következő rész. Egész pontosan, a készítő most néhol kitért a kifejezetten bizarr befejezésekre is. A 2:27-től kezdődő "Drakengard" résztől…..
Davidee 2010.01.25 21:59:53
@AR5T7: én csak azt mondom hogy ez az end borzalmas...és ezt nem csak én mondom...és amúgy a fejlesztők jó nagy spanglit szívhattak mielött készítették:D
Ahogy írtam twitteren, ma már harmadszorra töltöm fel (3x2 óra) a különkiadást, de ez vár.   Külön arconcsapás, hogy EZT bezzeg fel tudtam tölteni. Imádom :) Pár óra múlva még egyszer megpróbálom, ha akkor sem jutnék sehová, akkor részemről mára ennyi és boldog…..
Neked jobb pókerarcod van? Komolyan? Akkor mutasd meg! Ez itt a legjobb póker közösségi oldal! Lépj be közénk! Mire vársz!? www.thegreatflop.com..
daviedee blogja Videót akarok!!! 2009.11.21 21:34:42
Meg szeretném kezdeni életem 1 videóját!Vagyis a 2-at...Aki tud ötletet adni hogy mi legyen az pl: játék,zene összeállítás... az írjon kommentet ide!!!! Ötleteiteket előre is köszönöm!!!..
daviedee blogja Játék 2009.11.21 21:25:04
Van 1-2 tippem hol keresettek játékot:Armor GamesFlongaBig Fish Games....a lényeg ha valaki tud adni tippet hogy hol lehet online játékot letölteni az írjon kommentet!!! ..
Bizony, jövő héten kezdődik a negyedik évad. Mesterlövész:Reloaded. Ehhez készített Pedoc egy trailert, hogy felcsigázzon mindenkit.Egyébként nem tudom mennyire volt szerencsés, hogy pont most adták a Guruhoz a Snajpert, mert így már még több embernek nem fogok tudni túl sok…..
daviedee blogja Hamarosan!!! 2009.08.14 21:16:00
Az oldal most készült de nem tudom mekkora babérra tör. Hamarosan videók,képek,rovatok lesznek fenn...
daviedee blogja Linket Ne!!! 2009.08.14 21:08:50
Ha kérhetném ne írjatok ki linket...