Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cefagil

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A General Motors és a Segway összefogott és kitalálta az egyszemélyes városi autót. A P.U.M.A. maximum 35 mérföld/órás (56 km/h) sebességre képes, egy feltöltéssel 35 mérföldet (56 kilométert) tud haladni. A járművek képesek egymás közötti kommunikációra, ami az…..
cefagil 2009.04.08 11:34:32
Valószínűleg a legfurább lakásalaprajzot találta meg nekünk Júlia, mikor rábukkant erre a hirdetésre. Nem elég, hogy a lakás legnagyobb helyisége egy 30 négyzetméteres vécés fürdőszoba, de ráadásul a bejárati ajtó is ide nyílik? Izgalmas élet folyhat itt! Nagyon merem…..
Zsolt volt az agysebész, a beavatkozás olyan tökéletesen sikerült, hogy még most is szédelgek és egyszerre áldom meg átkozom a napot, amikor elindítotam gyilkos útjára a Napi Borzasztó Szóvicc nevű gólemet. Bravúros kollázstechnika, jó képválasztás, ikeás közvetlenség. A…..
Tibor arról írt nekünk, ami mostanság Ferencvárosban zajlik, nevezetesen a felújítási munkálatokról, melyeknek köszönhetően egyre fogyatkoznak a parkolóhelyek a környéken, levélírónk szerint talán valakinek anyagi érdeke fűződik a ritkításhoz. Én most nem az autózásról,…..
cefagil 2008.07.17 10:53:12
autózz! Baleset P-s rendszámmal 2008.07.14 12:53:00
A történet beküldője azt kérte, ne említsük meg a nevét. Szóval adott egy ismeretlen személy, egy barát és egy ellenállhatatlan autó. Hogy e három összetevő milyen eredménnyel járt jelen esetben? Nos Anonymus megosztja velünk. Az alábbi történetet egy kisebb balesetünkről…..