Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SteinerKristof

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Hey sexy! 2007.06.14 15:18:07
Mi eddig mindig szimpátiával figyeltük Viva Kristóf karrierjét, azóta meg pláne, hogy itt tök normálisan megvédte magát.Na de fiktív börtönnaplót írni Paris Hilton nevében? Se nem vicces, se nem jó. Minek ez?..
Subba Dicsőségfal: Viva Kristóf 2007.05.09 11:44:04
Mi eddig azt hittük, hogy a Vivánál csak alulszexelt, és ettől túlpörgött arcok lehetnek műsorvezetők, mert különben nem megy elég jól a Club Rotation. Erre meg itt az alábbi kép, rajta a Magyarországon az elsők közt coming outolt Kristóffal, a már általunk is egyszer…..
SteinerKristof 2007.05.09 17:36:24
SteinerKristof 2007.05.09 19:18:03
Most felejtsétel el egy kis időre, hogy én vagyok én, csak olvassátok el, amit írok... Drumcorps... Ha arról fordít valaki könyvet, hogy a Barbie babáknak milyen színű műanyagcipőt kell felvenni, ha Kennel randiznak, az is munka, és -ha nem is túl magvas téma- lehet szarul, és jól csinálni. Paris könyve mindemellett elképesztően onirónikus, szarkasztikus, és szórakoztató, szerintem elsősorban nem is a 15 éves kislányok számára, hanem pont a szkeptikusok számára. Csöpög a rózsaszín plasztik picsákat -amilyen ő maga-kifigurázó iróniától, és erősen rámutat arra, hogy egy embert baromira nem lehet megítélni a tévés szereplés alapján, vagy az alapján, amit a sajtó köré kreál. Most persze mindenkiben felmerül, hogy nyilván megirathatta valakivel. Erre csak annyi a válaszom, hogy egyes források szerint Shakespeare műveit is Christopher Marlowe írta, és görög drámákkal kapcsolatosan is van egy két sötét folt az írók ügyében. Nyilvánvalóan nézhetünk mindent szkeptikus, negatív és fanyalgó módon, és gondolhatjuk azt is, hogy az élet tök jó, színes, és az olyan embereknek köszönhetően kellemesen össze lehet zavarodni, mint például ez a Hilton lány. Ha pedig nem az ő védelmében beszélek, csak egyszerűen mint munkát kezelem a könyvet: nem könnyű úgy fogalmazni, hogy kielégítő legyen a pláza cicáknak, akik számára a bulvár Paris az istennő, de egy intellektuálisabb közeg olvasni tudjon a sorok között. És szépen kérlek, most tedd félre azt, hogy ezt a köcsög vivás szöszi írta, mert nem azon van a hangsúly.