Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Flavia

40 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
FloorWalking Hát hogy őszinte legyek nem is tudom hogy kezdjem… FloorWalking… amikor először halottam ezt a szót, azt hittem ez valami vicc, vagy szleng vagy tudomisén mi, de arra nem gondoltam hogy ez egy ténylegesen elvégzendő munka, és aki végzi az a FloorWalker :D Úgy hangzik mint valami lény…..
Már nagyon régen nem írtam.... pedig próbálom mindig rávenni magam, de valahogy kevésnek számítok, és mindig győz valami más :) Szoktam írogatni hét közben is, néha-néha, de csak keveset, úgyhogy most nem eresztem bő lére, csak elmesélgetek néhány hétköznapi, ám emlékezetes dolgot, hogy megmaradjon…..
Sziasztok!   Nagyon rég írtam, mert sok esemény volt.  Találtunk egy másik lakást ahova el tudtunk költözni. Méghozzá Schwebsange-ba! Igen, a város neve tényleg kimondhatatlan és leírhatatlan. Ez az új lakáskának a konyhája. Aranyos és kedves. Kicsit nagyobb, régiesebb, de teljesen okés.…..
Luxembourg... Munka 2016.08.04 21:34:50
Sziasztok!   Jó rég nem írtam. A kirándulásokról is majd mesélek, de a képeket még le sem szedtem a fotómasináról... Úgyhogy, ha az időrendhez nem ragaszkodtok, akkor inkább csak mesélek kicsit és majd jó sok idő után rakom fel a látnivalós képeket. Eddig csak Luxemburg városban kirándultunk, de…..
Luxembourg... Városnézés 2016.07.30 23:54:52
Hellóka! Eme csodás reggelen végre nem az ébresztő óra csörgésére keltünk. Ez jó alapot adott az egész napnak. 10-kor keltünk, de olyan 12 fele sikerült csak elindulni nézelődni. Itt van a lakáskánkról egy kép :) nagyon pici, és tele van a létező összes elektronikai kütyüvel, mert mindent magunkkal…..
Luxembourg... Puszi és Parkolás 2016.07.23 22:34:33
Hellló mindenki!  Már nagyjából kialakult a napi (elég unalmas) rutin! Reggel felkelünk, megcsináljuk az ebéd szendvicset, elkészülődünk, reggelizünk. Utána lemegyünk a kocsihoz, amit mindig a közelben parkolunk le, és szigorúan este 6 után, mert akkor már ingyenes. De még így is fizetnünk kell a…..
Luxembourg... Első munkanap 2016.07.22 23:33:52
Bonjour! Első nap a munkában. Amikor beértünk két nagyon kedves és csinos recepciós lány fogadott minket. Megmondtuk nekik hogy Patrice-al és Thyerrivel szeretnénk találkozni. Beregisztráltunk és vártunk. Majd megjött Patrice, akiről kiderült, hogy kb. MOST tanul angolul és majd mi leszünk a…..
Luxembourg... Megérkeztünk! 2016.07.21 22:36:28
Helló Mindenki! Nah hát a blog címéről annyit, hogy én nem tudom milyennek képzelitek el Luxemburgot, de hogy ez olyan mintha Franciaországban lennék az is biztos! Itt mindenki franciául beszél és szerintem semmi jellegzetessége nincs Luxemburgnak. Ez Franciaország része. Kész. Jah és ha valaha…..
NNNaaaaa! Hát újra itt… Írország, Galway. Egy csodálatos csütörtöki napon tudtam meg, hogy egy hét szabadság után ne a Bürök utcai megszokott kis Budapesti irodába jöjjek vissza, hanem ha lehet repüljek el már aznap Írországba, mert itt nagyon nagy szükség van ránk…..:)…..
Dylia Photoblog Örökifjú 2012.03.15 09:00:00
 ..
Sziasztok! Nah hát az első hétfő decemberben. Elég érdekesen alakult. Így hát elmesélem. Erre keltem reggel:) Olyan szép volt:) Ugyanis, bár ezen a képen nem nagyon látszik, de esett a hó:) Arra keltem hogy meghallottam hogy kikapar egy autó:) és azonnal tudtam hogy ez nem lehet…..
Hát sziasztok! Régen írtam már mert nem igazán van mit :) Jó tudom ezt nehéz elhinni de komolyan így van. Minden hétköznap reggel kelés, aztán reggeli, aztán villamos, aztán a melóban a szék és asztal, aztán ebéd mindig ugyanott, aztán vissza melóba, aztán haza, aztán gym és…..
Na átköltöztünk az új hotelbe. Ez szép és nagy és van kád és szekrényke és vízforraló és minihűtő úgyhogy sokkal sokkal konfortosabban érzem magam és ez remek:) Az ablakon kilátni a szembe lévő vidámparkra és a készülődő karácsonyi banzájra. Ha készen lesz majd…..
(Előre szólók hogy aki ismer nem bírok helyesen irni emrt midnent elütök és át szoktam olvasni mielőtt kirakom a bejegyzést ide, de most nem teszem meg mert túl hosszú lett és mennem kell:) ugyhogy sorry) Na hát nem írtam pár napja, de nem igazán történt semmi, de akkor írok a…..
Naaa hát a repülőút remek volt mint mindig! Amikor megmozdult a gép akkor mintha elöntötte volna az agyam egy tonna ólmos víz. Igen az ólom fontos mert nehéz lesz tőle a fejem és lecsukja a szemem, na mindegy azt túl éltük. A gép belesüllyedt a napsütéses felhők felől a…..
:)Igen, 24-edikén megyek haza:)Juhéjj..
Flavia 2011.06.21 10:06:51
@urge: Jajjj de jó lenne:D
De ne csak a fiúk legyenek ott hanem a Luca is és mindenki és jajj de jó lenne:D Hehe
Sziasztok! Az első videóblogunkat tegnap este "sikeresen" leforgattuk ! Az utómunkálatok már javában folynak és már a héten látható lesz ! Pár kép a forgatás alatt történtekről: ..
Flavia 2011.06.20 17:24:03
Tudom elmebeteg vagyok, de már közeleg és el kell kezdeni készíteni az újabb cd-t :)The puppini sisters - Mr Sandman- http://www.youtube.com/watch?v=_DlHmoYP7V4Ha van barkinek barmi ötlete miután meghallgatta ezt és teljes karácsonyi lázban ég, és a monitort bámulva már egy messzi…..
Sziasztok! Most éppen államvizsgára kéne tanulnom, mert megígértem magamnak, hogy hétfőn mindenképpen tanulok (......ma kedd van). Ebből az lett, hogy olyan délig fetrengtünk, filmeztünk, elárasztottuk a facebookot képekkel (szó szerint értendő)... :) majd utána elmentünk…..
Flavia 2011.06.14 14:34:09
@urge: Ohh ez nagy sláger idekinn:D Nem hiszem h ezzel beloptam volna a szívükbe magam, de hát szerintem vicces és ugye csak ez számít ;)
Sziasztok!Hát a napjaim leginkább ebből állnak mostanában. Zenét hallgatok és vergődök a melóban, minden kezd összeomlani...olyan szar a munkám most hogy azt szavakkal kifejezni nem lehet...ezért nem is fejezném :)Inkább összegyüjtögetem magamnak a zenéket amiket szeretek,…..
Flavia 2011.06.10 11:28:34
@gerpet: Igen, elég depresszív, de nagyon jó mégis:) Érdekes, ilyen fülkagyló simogató élmény:)
Neked is jó hétvégét:) Remélem a miénk jó lesz nagyon, mert végre bérelünk kocsit, sé vezetheteeeek:D
Már annyira hiányzik a vezetés, na meg itt ugye a másik oldalon kell menni....remélem nem tévedek át tájnézegetés közben a jobb oldalra:D:D
Ha nem jelentkezem, akkor átmentem....:)
Flavia 2011.06.14 12:09:03
@Zsüdike: Istenem annyira jóóó:) Tudod te mindig hogyan lehet felvidítani! Ez a zene....Judit azonnal küldjél még:D
- Ma ezzel ébredtem a fejemben...megfertőzött :D És jól megráztam a hajam ennek tiszteletére:Dhttp://www.youtube.com/watch?v=Okq8xHrIZ8I- A jó öreg, rég bevállt Mad World sem maradhat el:)http://www.youtube.com/watch?v=visdQRV0HVQ&hd=1- Ez a szám egyszerre Szomorú, és Vidám is,…..
Sokszor érzem úgy hogy a zene mindent elárul,és mindent meghatároz egy napban:)Megosztom veletek zenei élményeimet:)Muzsikák:- A mai egy kis véres, darabolós, lágy, nyugtató és munkára ösztönző komplett lejátszási lista kedves, és mindenki által oly nagyon szeretett Dexter…..
Flavia 2011.06.07 16:26:41
@gerpet: Hehehe:D
Hát tessék otthon meghallgatni a youtube-os kis videókat;)
Illetőleg készül a következő bejegyzés a csodás biciklis kirándulásról, amiről már vannak fenn képek a facebookon:D Bár tudom hogy ti ezt sem nézhetitek meg:D
UI: Amugy annyira aranyosak vagytok hogy olvassátok :D Mindig nevetek mikor a Laci mondja hogy hiányoljátok a bejegyzéseket :D
Szorgalmasabb leszek ígérem:)
Csütörtökön melóztunk, majd úgy elfáradtam mint 3 ember...a semmiben, na mindegy ez nem lényeges: Utána elhatároztuk hogy aznap elmegyünk pubozni. El is mentünk. A legközelebbibe...merthogy tudtuk hogy nehéz este elé nézünk...jobb az ha nem kísértjük a sorsot :)A hely neve The…..
Flavia 2011.06.01 09:56:54
@urge: Igen....és az a baj hogy muszáj inni, nincs mit tenni. Azt olvastam vhol hogy ez a legfontosabb a szervezetünknek, mert ivás nélkül alig bírjuk pár napig...:D
Flavia 2011.06.05 10:28:43
@Victory09: Te ki vagy?:D Téged nem tudtalak igy elsőre beazonosítani, de lehet csak hülye vagyok ;)
Flavia 2011.06.07 12:14:35
@Victory09: Ohh Viktorio-nak olvastam:D Ezért nem tudtam kire gondoljak:D De szimplan csak hülye vagyok:D
- "Vágysz már egy jó kis ecetes lekváros tejbe krumplira, igaz? :)" - Ezt együtt hoztuk össze.- "Májusi eső, a kurva anyád! :)" - Barnabás- "Úgy izgulok, hogy azt már AnnMarie is megirigyelné! :)" - Flávia- "Mondhatnám azt is, hogy távozom, amikor…..
Flavia 2011.05.26 15:13:03
Flavia 2011.05.26 18:02:11
@urge: Hehehehe ez tök vicces nemhogy kicsit :D :D
Flavia 2011.05.27 18:11:07
@Zsüdike: A Laci :D Legalábbis remélem, mert én eddig úgy vettem hogy ő ;)
Galway, én, és a hülyék :) Mozi 2011.05.23 17:55:13
Vasárnap mentünk volna eredeti tervek szerint a Cliffs of Moher-re ami olyan durva hogy inkább nem beszélek róla, majd ha egyszer eljutok oda rakok fel képeket. Nem mentünk ugyanis megnéztük az időjárás jelentést és 10-11 fok mellé storm-ot, thunder storm-ot, rain-t heavy rain-t, és…..