Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Grgr

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Herceg jön értük fehér lovon. Mi van???... Édes kisleányok Nem nehéz a tökéletes férfira várni, amikor szerencsétlen kislányok Hófehérke meséjén nőnek fel, ahelyett, hogy pl. arról értekeznének az anyukák esténként, az ágyuk mellett ülve, mennyit kellett szegény…..
Napi MaszturbáláSokk Bazmeg 2010.04.29 08:00:00
Rózsaszín sziruppal leöntött édes picsogás??? Nem, az nem Helen... Elsőszülött vagyok az unokatestvérek között. Ez lehetne szuper dolog is. Mégsem az. Apai nagyapám a születésemkor csak annyit szólt anyámhoz:"Ez nem pöcsös, csak egy lány."- és vállat vont.…..
Napi MaszturbáláSokk Szopizmus 2010.04.26 03:00:00
 Kedves Mindenki!Fél év alatt ez a blog a nulláról a csillagos egekbe tornázta fel magát. Ez Nektek köszönhető. Szóval köszönöm. Nem, ez még nem a Letészem a lantot fejezet, aki erre várt, annak most lehet bazdmegelni és hülye picsázni.;-) Az elmúlt pár hónapban tűntek el…..
Grgr 2010.04.26 17:17:29
@ITteddy: oké, igaz, igaz, igaz. bár az "élés" is mehetne valóságsó jelleggel. a webkamera és a mai technika már csodákra képes :D

(csak vicceltem)
Találós kérdés: Habzik a szája, és tévét néz? Nos?Helen fogat mos... Helen vs. Teddy rovatunk következik: Helen a fürdőben Bejelenti, hogy indul zuhanyozni, aztán még elolvas három blogbejegyzést és meghallgatja Madonna összesét. Végre elér a helyre. Teddy fülel,…..
Grgr 2010.04.22 15:17:11
@Styxx: az a vicc hogy pont az jön le ebből a blogból hogy Helenék is hasonló szelepeket piszkálgattak meg mint anno mi is, és az azóta megismert új "barátaink": pont amik azt a feszkót engedik le amitől a tányérok máshol repülnek :P
Találós kérdés: Kicsi és kereket tart a kezében. Nos?Helen autót vezet... Helen vs. Teddy rovatunk következik: Helen vezet Elhagyja a garázst: egyes, kettes, hármas, négyes. Jujha, már 45 km/h-val halad! Ötös...Morog a motor. Teddy jobban:”Helen bazmeg, annak a…..
Napi MaszturbáláSokk Burlszex 2010.04.06 05:00:00
Lehet-e barkóbázni szex közben? Lehet... Helen szivatása rovatunk következik: Csábítottam a férjemet. Csak ült a laptop előtt és dolgozott, gondoltam, lazítok rajta kicsit. Kezdtem egy finom fülcimpa-nyaldosással. Persze én már eléggé ajzott voltam, így határozott…..
Napi MaszturbáláSokk Titkárnő 2010.04.01 05:00:00
"Mindenki a melleit vagy a fenekét bámulja"...Helemsn rovatunk következik (Helen és férje között):Helen says:szia, lejárt a mosógép, mindjárt megyek a városbaTeddy says:szia, képzeld, sikerült közelebbről is bevizsgálni L. dekoltázsát...olyan a bőre, mint a…..
Grgr 2010.04.01 20:24:47
@irkafirka: őőő... mire is gondoltok? :) ha K kisasszonyra akkor nem, ő most megpróbál izomból élni... :D egy másik lánynak tetszettünk meg :P
Grgr 2010.04.02 09:17:54
@Hirmondo Helen: ő speciel egy online fogás. amúgy rettenet szenvedés az ilyenolyan weblapokon keresgetni, de erre mégis felregeltünk, aztán csak vártunk hogy van-e kapás. heti egyszer be-be néztünk de semmi több. aztán egyszercsak lett kapás :) egy eredetileg rövidre tervezett találkozásból egészestés átdumálás lett, aztán pár napra rá már élesben ment a dolog :)) mindez múlt héten, pikk-pakk.

de meg kell jegyeznem, hogy mint eddig az összes ehhez hasonló esemény, ez a felállás sem teljesen olyan mint amilyennek az ember előre elfantáziálja :)) jobb is meg nem is. de mindenkit csak biztatni tudok ezerrel... :P
Amit nagyon tiltanak, azt általában sokkal vonzóbbnak találjuk, mint a tányéron elénk nyújtott javakat. Nincs ez másképp a félredugással…..
Grgr 2010.02.23 13:44:13
@eastern sugar: igy ismeretlenül is maxi-egyetértek, és eszerint is élek :) aki az ilyen gondolatokra köpi kifele reflexszeűen a betanult szöveget hogy "nem is szereted..." meg "tuti valami baj van" stb. az azt se tudja miről beszél... pont azért mondja szóval felejtős, mint vélemény :)