Regisztráció Blogot indítok
Adatok
laszgal

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sejtettük, hogy Muri Enikő bőrgatyába bújtatott tompora illetve az azzal kitakart (?) vagy optikai csalódás miatt láthatatlan (?), esetleg veszett gyorsan a színpadra pattanó (?) táncosnő ekkora vihart fog kavarni kedves olvasóink körében, pedig de. 328 komment jött a posztra, java…..
Amióta kitettem a Brutális szurkolóverés a magyar-moldávon című posztot, amelyikben Papp Zsombor elmesélte, hogyan okozott majdnem tömegkatasztrófát a rossz szervezés az Eb-selejtezőn, és hogyan vertek meg teljesen indokolatlanul egy szurkolót a biztonságiak, izzanak a kommentek és…..
A tüzes paparazzi fotó, ami lázba hozta az országot ma reggel: A szemetek még nem Makaón is képesek fényképezni, a szerencsétlen politikus még nem Makaón sem lötyöghet egyet ... A fotót átküldték a Blikknek, aki körbekérdezett, hogy mit csinált Veres Jani Makaón? Vajon a…..
Valami hatalmas félreértésnek kell lennie a háttérben, mert hogy egy 999 Ft-os termékre ne fogadja el a pénztáros az 1000 Ft-os étkezési utalványt, mondván hogy az kisebb értékű, máshogy egyszerűen nem fordulhat elő. Viki is értetlenül áll az események előtt, vajon mi lehet a…..
laszgal 2010.02.01 15:09:38
„Annyit kiderítettem róla, hogy ő bizony biszex. Ugye, ez mindig örömteli hír egy férfi számára” – véli szerzőnk, aki megtisztelt minket egy igen érdekes poszttal. Csatlakozva gondolatmenetéhez, annál sincs nagyobb öröm, mint összehozni két biszex lányt és…..
laszgal 2010.01.12 14:07:55
@Girgesz: Csak nem Vecsésen :)