Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nefelejcs-chanel

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagy Sándor volt Ördög Nóra partnere a Csillag születik 3-ban, de az ősszel induló X-Faktorban az RTL Klub nem számít rá. "Az biztos, hogy nem én vezetem a műsort, de ezen nem sértődöm meg – mondta a műsorvezető a Borsnak. – A tehetségkutató elején lehetett…..
Értéknövelt kiflikkel csábítja az új receptre vágyó vásárlókat a Tesco. A tesztszakaszban véletlenszerűen előforduló légy az ajánlat része!Újabb szfvári Tesco-s kapás...most ilyen hetem van. Rááll a szemem. Lehet lemaradtam valamiről és ez a fokhagymás-tejfölös kifli most…..
Kezdem azzal, hogy én szóltam. Igaz, nagyon (túl) későn, és az is igaz, hogy nem arra az aspektusra hívtam fel a figyelmet, amelyben végül az igazi probléma keletkezett. De hogy valami nem stimmel, az már az igazolás kézhez vételekor nyilvánvaló volt a számomra. A vasárnapi…..
nefelejcs-chanel 2010.04.16 08:19:46
@lioliom:
Nézd, ennak a jóembernek sikerült 16:10-re elbugdácsolnia szavazni, kb. 100 méterre, mert olyan fene kibaszott kényelmes ember, hogy egész délelőtt arra futotta neki, hogy az ebédhez felkeljen, majd még utána is sziesztázgasson. Két villamosmegálló legalább 1km, oda eljutni egy egész hétbe fájna neki. Kár, hogy nem 16óra 10percet kellett abban az iskolában rohadnia. Pfff...
nefelejcs-chanel 2010.04.16 08:38:00
@DocBulywood:
A nyuggerek nem tudnak aludni és reggel a kv után már rohantak is szavazni. Nem is álltak sorba 4 órát. Olyan nyuggerek akik itt élnak a lányukkal BP-en, de Piripócson van a bejelentett lakcímük.
Szerintem sok főiskolást láttál.
Ó, már megint a fősulisokat emlegetem:D
Vicces műcsókot detektáltunk tegnapelőtt a Barátok köztben Claudia és Valter között. A jelenetben a táskás szemű szőke asszony háttal állt a kamerának, a pasija meg kissé félretartott fejjel behajolt elé és... és úgy maradt kb. 4 mp-ig . Oké, végül is ki mondta, hogy izzó…..
nefelejcs-chanel 2009.10.28 09:34:39
@Atla: Ha nem nézed honnan tudod, hogy szar?
f1 Badoer: Monzában pontot akarok 2009.08.31 17:17:00
A Ferrari-beugró két tök utolsó hely után is bízik benne, az istálló megtartja.”Monzában pontszerzésért indulok, biztos vagyok benne, jó eredményt érek el. Rengeteget teszteltem ott, becsukott szemmel is végig tudnék menni. Szerintem maradhatok, ez a hétvége pozitív volt,…..
Ha valóban nem csak ott van és működik is az a parkolóóra, amit Zsolt küldött el nekünk, akkor elég érdekes jelenségről van szó. De ha már parkolási témánál vagyunk, engem az is érdekelne, amit levélírónk is érintőlegesen szóba hozott, hogy mi a véleményetek a rakparti…..
A lábadozó Felipe Massa egy brazil újságnak elmondta, miért nem tér vissza a Forma-1-be a volt hétszeres bajnok.Schumacher a brazil Ferrari-pilóta kidőlése után fogadta el az istálló felkérését, de két hét múlva lemondta februári motorbalesetében szenvedett…..
nefelejcs-chanel 2009.08.27 18:33:33
A Renault-újonc Romain Grosjean a Forma-1 mellett is folytatja polgári munkáját egy genfi bankban.”Kedden visszamentem dolgozni, hogy ne szakadjak el a valóságtól. Szerintem ez fontos, szeretem, eddig is csak az előnyömre vált” – idézte pilótáját a francia csapat…..