Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kisbeka1.0

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
tvblog Hajdú 1 millió fölött 2011.02.24 18:00:00
Az apropó: a vasárnapi Frizbi Hajdú Péterrel című beszélgetős műsort Majkával, Torgyán Józseffel és a többiekkel kései kezdési időpontja ellenére is több mint egymillióan, egész pontosan 1 023 905-en látták az AGB adatai szerint. Az este tíz után a Frizbivel párhuzamosan…..
kisbeka1.0 2011.02.24 23:35:40
@norbi2k: én is ezen a műröhögésen akadtam ki már akkora égés volt. múltkor véletlen láttam az elejét és még a szájába adott poénokat sem tudja rendesen előadni, arról nem beszélve hogy poénokat se sikerült neki írni... de meg van a közönség, blikk, story stb. magazinok olvasói. Taktika pedig elég primkó, cici, vér, balhé. Lehetőleg az összes említett médiumokban szétszórva a téma az adás elött a téma (haverokkal lelehet zsírozni), hogy garantáltán nézzék. Így lesz drága kocsi amivel 2 helyet elfoglaílva is lehet parkolni...
Mi mindent kozzeteszunk! Ugyanakkor eliteljuk a tragarsagot! Legjobb szakítószöveg fél éves boldog kapcsolat lezárására:"Jövő héten már úgyis más szopja a faszom"Elnézést a trágár szövegért, de ez így hangzott el a valóságban, a meghökkenéstől nem jutottam…..
Zimmer Feri, mi? Minden dupla áron, még a nagyobb boltokban is, mi? Lehúzós út menti árusok, vendéglátósok, mi?   Hát nem! Azért sem (csak) erről szól a Balaton! Krisztián küldött nekünk levelet:   Sziasztok! Múlt héten barátnőmmel biciklizni voltunk a Balatonnál.…..