Regisztráció Blogot indítok
Adatok
camera_anderson

5 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dicsérő A közjótevő 2010.02.09 23:41:00
Pár hetes történet a váci jégszobroké.Van egy ember aki megszállott módjára készíti a néhány száz kilogramm hóból összegyúrt hószobrait a váciak nem kis örömére. A képekből látszik, hogy nem holmi homokozóformával előállított figurákról van szó, amit minden arra…..
Dicsérő Köszönjük Nia 2009.09.29 14:30:00
Az alábbi megjegyzést kommentnek kaptuk de nagyon megörültünk neki, ezért külön bejegyzést kap:Huhh, látom nem tolongunk még :) nem baj, csak így tovább, épp azért találtam ide, mert megtelt a kiscipőm az anyázással, és gondoltam kellene már egy ilyen blog, megnézem nem-e van.…..
A régi nagy nevű seattle-i grunge zenekarok közül talán csak a Pearl Jam volt az egyetlen, akik a grunge hullám elmúlta után is rendületlenül dolgoztak tovább, bár vannak olyan olyan vélemények is, hogy bár ne tették volna. Igaz, ami igaz, eléggé eltaktikázták a dolgot, mert a…..
Pearl Jam - Backspacer (Universal) Igazából a Pearl Jam az egyedüli zenekar, akik túlélték a grunge-ot és mára már csak szimpla rockegyüttesként állnak színpadra. Ők 1994-ben, (amikor ugye a műfaj maga Kurt Cobain fejlövésének pillanatában meghalt, és minden kiadó eszét…..
Serdülő ifjúságom elején sok minden érdekelt, ám Isten, az egyház, vagy a vallás nem tartoztak közéjük. Valahogy nem ilyen dolgok körül jártak a gondolataim. Aztán 15 évesen mindez megváltozott. Történt ugyanis, hogy azt a gimnáziumot, ahova sikerült emelt óraszámú nyelvi…..
A BMW a jövő hónapban esedékes Franfurti Autószalon keretében mutatja be új koncepcióautóját, amely a "Vision EfficientDynamics concept car" névre hallgat. A 2+2 üléses, hibrid sportgép 250 km/h-ás sebességre képes, 100-ra pedig 4,8 másodperc alatt gyorsul a gyári…..
Az internetnek hála majd' mindannyiunknak kellett nicket, becenevet választania. Kinek szellemesen, kinek modorosan sikerült ezt megtennie. Van, aki titkolja az eredetit, és van, aki nem csinál belőle ügyet. Egyeseknek egy van, vagy egy sincs, mások több tíz néven futnak. Így van ez a…..
    "Előttem kilométerek, mögötte mérföldek, Néhány óra múlva egy új világban ér földet." Ezzel a Tankcsapda örökzölddel köszöntötték a Debrecen szurkolói azt a csapatot, akik az egész országot egycsapásra fociszeretővé tették.…..
Hamarosan megjelenik a Backspacer című új Pearl Jam-lemez, amiről az első kislemeznek a Fixert választották. Természetesen klip is készült a dalhoz, amit történetesen Cameron Crowe rendezett, akit olyan filmek direktoraként ismerhetünk, mint a Vanília égbolt, vagy a Majdnem híres.…..
Az előző poszthoz hasonlóan ismét saját történet: Szerdán reggel, mint majd' minden nap Ibrahim kollégára vártam (mert mindig várni kell rá), kedvenc pékségemben a Retek utcában. Miután elmajszoltam a kiflit és a tejeskávét (meghát meguntam a várakozást és az ország…..
Dicsérő Úri punkok 2009.08.14 13:40:00
         Nemrégen volt szerencsém másodszor részt venni az Ausztriában rendezett Novarock fesztiválon és amiért ez megér egy bejegyzést ezen blogon, az a következő:Olyan hozzáállással találkoztam ami szerintem a hasonló rendezvényeket…..