Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rágypéksérotomsik (törölt)

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tényleg nehéz kezelni azt a problémát, hogy két híres Csányi Sándor is van a magyar közéletben. A csütörtöki Ma Reggel feliratozója viszont nyilvánvalóan egyiket sem ismeri: A kép nem fake, megtaláltuk a videótárba felrakott verzióban is, 59:50-nél...
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Schobert Update kövérgyerekvoltamdelefogytam Norbert, a fittneszguruság élő szobra egy screenshot tanúsága szerint a Facebookon kutyázta a magyar olimpiai küldöttséget, hogyaszongya: Amúgy feltennék egy kérdést Nektek (sic): Szerintetek miért égünk ekkorát a Londoni Olimpián…..
rágypéksérotomsik (törölt) 2012.08.02 13:27:46
@newnt55: azon a képen nem úgy néz ki, mint egy ribanc. Hanem úgy, mint egy nővé operált férfi - nem mellékesen ribancnak öltözve.
Mivel a kedves kommentelők a poszt egy mondatával bírnak rendkívül lelkesen foglalkozni, kénytelenek vagyunk szájba rágni a magyarázatot: Szántó Dávid valóban a Digisport munkatársa, és mint ilyen, tényleg nem kézenfekvő, hogy kivigyék Londonba. Igen ám, de ha megnézzük a…..
zamat Mi a szösz az a tapas? 2010.02.23 11:00:00
Ha csak két másodpercet szánt a post elolvasására, akkor elég annyi, hogy a tapas gyűjtőnév, változatos falatkák, előételek, snackek gyűjtőneve. További szép napot! Ha arra is kíváncsi, hogy mi a közös a sós mandulában és a narancsos szűzben, mire való egy macskatalpnyi…..
Na mégis ki volt Schmitt Pál kisdoktori-ügyének legnagyobb vesztese? Nem, nem Schmitt Pál, aki három nap alatt három különböző álláspontot védett elszántan, aztán végül vett egy nagy levegőt, és lemondott. Nem is Orbán Viktor, aki kiállt Schmitt mellett, sőt sérthetetlennek…..
Andráson egyre több havi, állítólag elmaradt díjat szeretne behajtani a Holmes Place luxuskonditerem. Minthogy sokat utazik, a tagsági szüneteltetése alapfeltétel volt, mielőtt szerződött velük. Később mégis megpróbálták beszedni a külföldön tartózkodása alatt…..
rágypéksérotomsik (törölt) 2011.09.05 22:03:01
@CatMother: Ja, én vagyok. Csak nem látszik a tömegben a glóriám, mert vagyunk ebben az országban azért néhány ezren Teréz anyák... lúzerek mind, tudom. Nincs is bérletem se Holmesba, se oxygénbe.
Az indiai sorselemző egy új műsor, a január 3-án induló Mokka Habbal egyik házigazdája lesz. A Mokka Habbal a Mokka utáni önálló, félórás műsor lesz, amit Joshi mellett felváltva Liptai Claudia és Demcsák Zsuzsa vezet majd. "A műsor állandó szakértők bevonásával…..
Minél több adás kerül képernyőre egy-egy vetélkedőből, annál nagyobb az esélye, hogy a kérdésszerkesztők hibáznak, és olyan feladványok kerülnek a játékosok elé, melyeknek nincs jó megoldása. A Tv2 új, Negyvenmilliós játszma című kvízsójában már volt egy necces…..
Nem sokkal azután, hogy forradalom volt a szavazófülkékben, Szenes Andrea visszaszivárgott a köztévébe, hogy egy teljesen értelmetlen műsorban ugyanazt a kérdést tegye fel ötször alulról indult művészeknek, de ennyi nem volt elég. A sok év mellőzöttség után most már nem is…..
Sok éve csattog a Homár meszes ollója, de ilyen pompás abszurd sztorink szökőévenként akad, gázműfajban pedig még sosem volt hasonló, pedig a szolgáltató cégek igazán nem kímélik az ügyfeleket. Tömören: András édesanyja két, korábban egybefüggő lakásából eladott egyet,…..
A csatorna jó hírnevének megsértése miatt tízmillió forintot követel a Story Tv Hajdú Pétertől, emellett bocsánatkérésre kötelezik az Esti Frizbi műsorvezetőjét. Ha nyolc napon belül nem utalja át nekik az összeget, akkor bíróság elé vihetik az ügyet – írja a Blikk.…..
A Szent János kórház Budapest Szomáliája, esetleg dárfúri körzete, ezt sajnos mindenki tudja, aki járt már budapesti járóbeteg rendeléseken. Itt most nem valami "bezzeg Svájcban" típusú fanyalgás következik, a János nem a közmondásos "egy normális…..