Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nagor

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zsírfejű oligarchák, ingyenélő hivatalnokok, lakájújságírók, lézengő ritterek és yuppie-képű áfacsalók, avagy mire számíthat a miniszterelnök lánya a mennyasszonytánc alatt? Mong Attila lapszemléje. Brékó, brékó, apa végre kimondta: Közgép! Lehet házasodni! Egy…..
nagor 2013.08.05 17:22:22
@CSENDES: Az én szemem megúszta, de tied NEM, megvakultál DEMOKRATA!
nagor 2013.08.05 17:32:43
@toportyánzsóti: Vedd be....a bogyóid és pihenj!
Sajnállak.
nagor 2013.08.05 19:41:00
@toportyánzsóti: Szólj a doktor bácsinak, emeljen az adagon, még mindig náci veszély van! Hajrá!
Tízezer oldalnyi dokumentáció, több mint száz interjú és több év kutatómunka után jelent meg a könyv, amely bemutatja az igazi sztálingrádi csatát: hogy miért harcoltak az oroszok és a németek. Sokak szerint a szovjet katonákat a félelem hajtotta a csatába, hiszen a tisztjeik…..
Viszonylag nagy sikert ért el tegnap labdarúgó válogatottunk Törökország legyőzésével. Jól is játszottak a srácok, a törökök meg csak kapkodták a fejüket, ahogyan az élő adást nézve én is. Mi a retkes fenéért közvetített úgy az MTVA, hogy egy utolsó…..
Ide parkolta le a motort. Nem hitte volna, hogy a zárt ajtó mögül elviszik   „Imádkozom ezért a gyerekért, de engedje meg, hogy őszinte legyek” – hadonászott a rácsok mögül a szomszéd. „Nyolcvanéves vagyok, az igaz, de szabadszájú – sajnálom ezt a…..
Régen szidtuk már a gyalogosokat, András most megtette. Az elmúlt héten - és különösen tegnap este és éjjel - Budapest útjain azt tapasztaltam, hogy egy-két idiótát leszámítva az autósok óvatosak és vigyáznak egymásra, ellenben a gyalog közlekedők közül sokan tudomást sem…..
Révész Máriusz véresre verésénél is ott volt a Rebisz elitosztaga, derült ki a bíróságon. Törött csontok, kilőtt szemek szegélyezték V. őrnagy alegységének útját 2006. október 23-án...
Bujtor István halála miatt egyelőre úgy tűnik, hogy csak az MTV tervez műsorváltozást. Mint azt már az ajánlóban megírtuk, az m1 ma este 22:20-as kezdettel a Pogány Madonna című bűnügyi akció-vígjátékot tűzi műsorára a Hét év házasság című francia film helyett. Az m2…..
nagor 2009.09.26 01:08:31
Tulajdonképpen hiányozni fog Verebes István, ahogy két tuja mögül szuszogva kérdez valamit, hogy aztán meg is válaszolja. Vagy Lakat T Károly, ahogy gyöngyöző homlokkal szerelmet vall Szekeres Imrének egy irdatlan méretű plazmatévé árnyékában. A Napkelte a rendszerváltás…..
nagor 2009.09.25 22:17:56
@Gastroger: baszadmeg, rtl és társai a művelt fejednek, köcsög
nagor 2009.09.25 22:51:06
@szergej-szergejevics: Figyelj jól szergej!
Én azért mentem, mert emlékeztem egy nemzeti ünnepen, több közeli rokonomat meghurcolták a forradalmat követő megtorlás alatt. Neked ehhez gondolom lövésed sincs, mivel fing van az agyad helyén.A kommunista téveszméidről csak annyit szellemileg icipici honfitársam, hogy mondjuk egy afganisztáni háborút is a hőn szeretett szovjetúníód robbantotta ki és akkor mit mondjak a II. világégésről, amit nagy vezíretek, a hős stalin elv. robbantott ki hitlerrel közösen,(lengyelo. megtámadása) kicsiköcsög, szellentés helyett kéne más a fejedbe! A többi is ilyen fing , amiről írtál, szánalmas egy akárki vagy...........
nagor 2009.09.25 23:07:13
@Gastroger: Bocsáss meg, elkapott a hév, az indulat. Kérlek ne haragudj.