Regisztráció Blogot indítok
Adatok
életmódváltás

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
kaportabletta.blog.hu 2009.08.14 17:17:00
Nagymamám fedezte fel a kaportablettát,mert nagyon félt,hogy olyan magas lesz a cukorszintje,hogy inzulinoznia kell magát.Többféle gyógyterméket kipróbált,sorolhatnám.Ez az úgynevezett Márkus-féle kaportabletta javított a cukorszintjén,és azóta nem idegeskedik miatta...de azóta…..
A programmal, egy méregtelenítési folyamat indul el, így teljesen természetes, hogy az első 1-3 hétben esetleg gyengébbnek, erőtlennek érezzük magunkat. Intenzív izzadás előfordulhat, ezért fontos a lúgos fürdő/lábfürdő alkalmazása.A méregtelenítés sorrendje:Ásványianyag,…..
egy tuti cucc :D Xylitol :) 2009.08.18 14:17:16
www.egeszsegfarm.comJó reggel / napot / estét... ! atttól függ mikor látogatsz erre :)Nállunk a családban nagy probléma a cukorfogyásztás... kávéba, sütikbe, szinte mindenhol használjuk. Igen ám de nemrég derült ki hogy túlcukrozzuk a dolgokat. Ez Amerikába jelentősen nagyobb…..
életmódváltás 2009.08.19 21:26:07
Mi a www.egwszsegfarm.com kaportablettáját használtuk,többen is a családból,és jelentősen levitte magas vércukorszintünket!Anyukámnak már nem kell inzulinoznia magát!Jó szivvel ajánlom mindenkinek!