Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kötelező.ma

10 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az autókárbejelentés.hu oldal indítói azzal a céllal indították az oldalt, hogy segítsenek a károsultnak a keletkezett kár bejelentésében. Az ehhez fűződő technikai segítségen túl sok hasznos információt is megosztanak a kárbejelentés, a kárrrendezés…..
Belsőség Utólag se hiszem el 2012.11.25 07:09:21
Túlragozni felesleges: vezettem Toyota 2000 GT-t. Mindjárt megyek, csak görcsöt kapott a karom Aki tudja, mi ez az autó, az azt is tudja, mekkora dolog, ami velem történt. Ő görgessen a poszt végére, van neki ott egy videó. Aki nem, annak álljon itt némi információ, hogy…..
Hogyan megy csődbe aki eddig azt hitte, rengeteget spórolt? Mennyi lesz a biztosítási adó? A biztosító és a bank nem szól, pedig a trükk ott van a szemünk előtt. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Kötelező.ma 2012.11.06 13:12:45
@maci_laaci: Kedves Maci Laaci! Olyan kalkulátort érdemes használni, amely a biztosítók un. webszervizeivel kommunikál. Az ilyen biztosításkalkulátoroknál, ha jók a megadott adatok és a tarifálás után sem okoz kárt az ügyfél, akkor nem lehet díjeltérés.
A mi weboldalunkon ilyen tarifáló működik. Üdvözlettel: Tápai János
Kötelező.ma 2012.11.06 13:22:35
@Gyurma73: Vidéken már éves 6k-ért is van személygépkocsira kötelező.
Kötelező.ma 2012.11.06 13:45:54
@maci_laaci: október 30.-án jelennek meg a díjak. Az alkuszok is ekkor kapják meg. Van egy értelmetlen verseny, hogy itt már számolhat, ott már számolhat. Hova a nagy sietség? Ahhoz, hogy minden megbízhatóan működjön érdemes megvárni a november 5.-10.-ik napját. Nem ... ez, hogy elkapkodjuk.
Zippo blog: www.zippoongyujto.blog.hu   Szörp-lekvár blog:www.bodza-lekvar.blog.hu  Mi a sikeres fogyás titka? www.fogyokurazas.blog.hu Munka-, tűz- és környezevédelmi blog: http://safetydummy.blog.hu Ötletek, tippek vállalkozás vagy szolgáltatás indításához.…..
Linkgyűjtemény  www.wellnessorigo.hu www.amerce.huwww.ferfiegeszsegor.huwww.intimzona.huwww.urologiaiprogram.hu www.loritan.hu  Ingyenes linkgyűjtemény | Pagerankbooster.org http://www.mobilpont.hu/user/register?affiliate=230977 Linklap linkgyűjtemény Chat-Lak-ozz! a…..
2010-ben a kormányrendeleti szabályozás helyébe törvényi szabályozás lépett a kötelező biztosítások piacán. Ekkor tértek át a biztosítók a hengerűrtartalom alapú díjszámítás helyett a teljesítmény alapúra. A KGFB törvény bevezette a fedezetlenségi díjat, jelentősen…..
Egy rendesen működő vállalat életében eljő a pillanat, amikor elengedhetetlenné válik egy teherautó. Hozni-vinni a marketing anyagokat, a remittendát a Lapkertől, költöztetni a kollégákat, kiszállni rendezvényekre. A Totalcar most érte el a fejlettségnek azt a fokát, hogy…..
Kötelező.ma 2011.03.10 11:30:16
@skorpantó: Mert nem kötöttek kötelező biztosítást. A P rendszámukon pedig van. Így majd az adásvételi dátumától fognak fedezetlenségi díjat fizetni később, amikor kötnek. Ez napi 300 Ft lesz.
A 2010 novemberében kezdődő kötelező biztosítás váltási kampányban az várható, hogy az új, kis hengerűrtartalmú turbós benzinesek egy, esetleg két kategóriát is emelkednek a magasabb díjak felé, azaz feltehetően drágul a kötelező biztosításuk. Az szinte biztos, hogy a…..
A biztosítók 2010-ben is október 30.-án jelentetik meg a kötelező biztosítás 2011-re szóló, a gépjármű teljesítménye alapján kalkulált díjait. Ezt követően a díjak az interneten is elérhetővé válnak. A korábbi évek tapasztalatai szerint azonban a végleges döntéshez…..
A  képen egymás mellett láthatók a jelenlegi, hengerűrtartalom szerinti sávok és a 2011-től hatályos teljesítmény szerinti sávok.Vegye elő forgalmiját és nézze meg, hogy alacsonyabb, vagy magasabb sávba sorolja-e majd át KGFB biztosítója 2010 év végén! Az látható,…..
A vagyonbiztosítás olyan biztosítás, amelynek tárgya valamely vagyontárgy, vagyoncsoport vagy vagyoni érdek ( pl. jog, felelősség ) véletlen károsító eseményből származó kárának megtérítése. A vagyonbiztosítás a kárbiztosítások klasszikus alkalmazási területe. A…..
KGFB-t kell kötni, ha gépkocsit vásárolunk. Bármilyen meglepő, de a kötelező biztosítás szempontjából is különbséget tehetünk új gépkocsi (másképpen null kilométeres) és használt gépkocsi vásárlása között. A biztosítók közül többen kedvezményt adnak a közelező…..
         A biztosítók október 30.-án jelentetik meg a kötelező biztosítás 2010-re szóló díjait. Ekkortól ezek a díjak az interneten is elérhetővé válnak. Ekkortól hatalmas terhelés alá kerülnek az online tarifálók >>> és…..
 Nyomtatott és online formában is megjelent a Parlament által júniusban elfogadott, a kötelező gépjármű-felelősségbiztosításról szóló 2009. évi LXII. törvény. Azonban ezzel még nem teljes a kötelező felelősségbiztosítás 2010 januártól kezdődő új szabályozása.…..