Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szutyika

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A Budapest 95,3 MHz-es frekvenciapályázat eredménye körül kialakult helyzet vélhetően tudatos politikai provokáció. Hazai és nemzetközi politikai szervezetek, prominens baloldali és liberális véleményformálók, külföldi diplomáciai testületek tagjai csaknem egy éve…..
A Michelin mellett a Gault Millau a legfontosabb útikalauz gasztroberkekben. Megmondja, hogy melyik éttermet érdemes felkeresni, hogy hol adnak átlagos, vagy az átlagosnál lényegesen jobb ételt, és hol kóstolhatsz olyan falatot, ami után lefordulsz a székről, és Csokonait szavalva…..
Tudom, ez nagyon kis problémának látszik, talán tényleg az. De valamiért szerintem olyan lépés, ami beleillik egy nem éppen pozitív trendbe. Némelyik élelmiszeren a lejárati dátum a magyar helyesírás szerinti év-hónap-nap sorrendben, másokon az angolszász (illetve EU)…..
Most már türelmetlen vagyok. És a svájci frank árfolyamát látva egyre türelmetlenebb. Ezt persze önmagában ki nem szarja le... Viszont a jelek és az árfolyamok szerint a nemzetközi pénz- és tőkepiacok szereplői is egyre türelmetlenebbek Orbán Viktor kormányával szemben.A…..
szutyika 2010.06.30 15:12:27
@vazze...: Ha pár év után ilyen simán vissza tudtad fizetni az egészet, akkor lehet, hogy eleve hülyeség volt felvenni. Amúgy szerinted a nagy többség azért nem fizette vissza a hitelét a válság első jelei láttán, mert ostoba a pénzügyekhez?
Ennek a pártharcoktól hangos országnak nem egy jóságos nagypapára van szüksége, hanem egy olyan emberre, aki az ország hosszú távú érdekeiért bármilyen pártérdekkel szemben képes kiállni. (Fotó: Gilicze Bálint) Pokorni Zoltán tegnap azzal lepte meg a közvéleményt, hogy a…..
szutyika 2010.04.28 09:51:52
@Andreas82: Pokorni Zoltán: „Magyarország nagyon sokat köszönhet Sólyom Lászlónak. Én személy szerint nagyon nagyra becsülöm, és ha úgy fogalmazná meg a kérdést, hogy szerintem két-három év múlva Sólyom László lesz-e a köztársasági elnök, akkor azt a választ adnám, hogy szerintem nem”
Egyszer volt, hol nem volt, itt a vége, fuss el véle.Nagyjából ennyivel lehet összefoglalni az LMP zuglói pályafutását. De ha így folytatják, akkor nagyjából ennyire számíthatnak országos szinten is. Az első fordulóban váratlanul jól szerepelt alakulat ma egy nemes gesztussal…..
szutyika 2010.04.23 11:43:49
@Fabius: Nem olyan nehéz ám leírni, hogy "bocs, felültem egy provokációnak, ok nélkül köpködtem és rágalmaztam." Hidd el, jobban fogod magad érezni utána.
szutyika 2010.04.23 12:06:39
@Fabius: Ha poszt címét is update-eled, akkor én is megkövetlek. Fenntartom ugyanakkor, hogy máskor alaposabban nézz a dolgok után és mögé, mielőtt rágalmazni kezdesz, illetve ne lepődj meg, ha ezek után hasonló hangvételű kommenteket kapsz.
A Big Mac index megmondja, hogy mennyit ér a pénzünk; egyesek szerint pontosabban, mint a valutaárfolyamok. Az alapötlet egyszerű: meg kell nézni, mennyibe kerül az egyes országokban a McDonald's zászlóshajója, és máris össze tudjuk hasonlítani az adott valuták vásárlóértékét.…..
szutyika 2009.08.24 00:25:07
@kokoro: Kérdés, hogy milyen adatokkal számoltak Ha hivatalosan bejelentettel, akkor akár ki is jöhet ennyi... Belenéztem kicsit a részletesebb adatokba, pl. egy budapesti építőipari melós a táblázat szerint majdnem 1000 USD-vel keres kevesebbet évente, mint egy bukaresti. Valószínű...
Néhány héttel ezelőtt már megtárgyaltuk itt a MOL aktuális filmjét, ami haveri alapon közelít a vilgágcég-státuszhoz, és igyekszik barátságossá, közvetlenné tenni ezt a pozíciót. A mindenkivel lebratyizó és kínos szóvicceket sütögető portás azonban nem igazán…..