Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Aketo

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A HTC nem vett részt a nagy össznépi játékban a CES-en, nem mutatta be az ötvenedik táblagépet, azt mondták, hogy majd Barcelonában a World Mobile Congressen rukkolnak elő tabletjükkel. Sokan arra gondoltak, hogy ez azt jelenti, hogy nagyon jó gépet mutatnak be - megnézik a…..
Aketo 2011.01.25 16:28:50
@Bigyó Felügyelő:

Szia Bigyó Felügyelő!

Szeretnék mobilt venni, de valahogy sehol sem találom, hogy melyik készülékekben van hdmi csatlakozó a Nokia N8-on kívül. Tudnál ebben esetleg segíteni? Csak mobil, tablet meg ilyesmi nem érdekes.

Köszi előre is.
Aketo 2011.01.25 17:38:18
Összesen 3,5 éve dolgozok egy embernél, először az egyik cégénél, majd kérte, hogy saját problémái miatt lépjek ki a régi cégéből és lépjek át az új cégébe. Az új cégnél (mely a réginek nem jogutódja) 2,5 éve dolgozom munkaszerződés nélkül, mert arra nem volt…..
Kvarkvihar Extrém hajlékonyság 2009.12.10 22:10:00
Ilyen az, amikor valaki a jógát sportként űzi. A jóga szellemiségéhez nincs sok köze, de kétségtelenül látványos: A második részt odatekertem a végéhez, ahol vicces változatban csinál hidat a hölgy. Nagyon könnyűnek látszik, ahogy csinálja. :) A Google szerint…..
Hármat aludtam a történtekre, hátha megszépülnek a dolgok, vagy a srácok szenzációs teljesítménye elhomályosítja produkciójuk prezentálását, de nem. Nagyon nem. Elmondom, hogy ennek egy kicsit is normális televízióban hogyan kellett volna kinéznie.16.35 – Jó napot…..
Subba A galambászok lazák! 2009.09.09 10:25:00
Azt hihetnénk, hogy a galambászás csöndes, magányos tevékenység, és a galambászok is efféle emberek. Ám elég ezekre a fotókra nézni, amik egy galambászverseny díjkiosztóján készültek, hogy mi is belássuk: ezek a fickók aztán tudnak…..
Kődzsungelben lakom, ami önmagában nem hátrány, sőt, világörökséget képező történelmi belvárosok szolgálják a szerencsés lakókat és turistákat szinte kizárólag cserepes növénnyel adózva a zöldnek (pl Dubrovnik vagy Párizs). Szóval szerencsés vagyok a Terézváros…..