Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LMFAO

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha azt mondják még három hónappal ezelőtt, hogy Anders Behring Breiviket kiengedik és boldogan élhet, gondolom, mindenkinek a hátán felállt volna a szőr. Mégis, a legfrissebb közvéleménykutatások alapján, a norvégok 74%-a szerint helyesen döntött a Királyi Bíróság, mikor…..
LMFAO 2011.08.05 02:29:41
@s: @grufftipunk: Ti ugyanazt csináljátok kicsiben, mint Breivik nagyban. Pontosan azért ölt meg annyi embert, amiért ti is képtelenek vagytok elfogadni más véleményét...
LMFAO 2011.08.05 20:51:44
@s: Megint bizonyítottál. Engem nem zavar, ha szerinted rossz az írás, ízléstelen, neked túl sok. Ellenben ez az agresszió, amellyel megnyilvánultál most felém és másokhoz korábban, bizonyítja, hogy ugyan nem ragadtál fegyvert és lőttél más ideológiához tartozó emberekre, de a verbális lövéseket azért serényen osztogatod. Azt hiszem, hogy a bárdolatlan megnyilvánulásaidért minimum bocsánatot kéne kérned és belátnod, hogy azért mert más nem úgy gondolkodik mint te, azért még nem kell ilyenformán közölni a lehet, hogy értékes, érvényes véleményedet.
Ember és lelketlen számítógép küzdelmének megrendítő lenyomata a pénteki nap költője, Bíró Péter levélverse. Ha párezer év múlva bárki kiváncsi lesz a XXI. századi fogyasztó általános létállapotára, elég lesz elolvasni ezt a költeményt. Kedves Péter, irodalomból…..
LMFAO 2010.10.01 14:42:56
@A csótány is ember: a prímeknél a 41 előtt kihagyott egy szóközt, amúgy minden stimmel.
LMFAO 2010.10.01 14:58:23
@Fannii:
prímek: "....29, 31, 37,41, 43,..."
41nél nincs beírva a szóköz, a bemásolásnál wikiből, kitörölt egy szóközt. Beszédes, hogy azt írta számok között és nem számokban. Tehát nem a számokban van a hiba, hanem közöttük.
LMFAO 2010.10.01 15:07:59
@Fannii: csak simán mozilla kereső és nem találta az oldalon, így vettem észre. Bár igaz, hogy ez már a harmadik módszer volt, amit alkalmaznom kellett :D.
Az idei Critical Mass legfőbb érdekessége az volt, hogy rendőrök büntettek meg néhány lámpa nélküli biciklistát, és másik néhányat, akik piroson mentek át. A rendőri fellépéssel egyébként nem is lehet vitatkozni.   A mostani demonstráció lényege ugyanis nem a…..