Regisztráció Blogot indítok
Adatok
guruszárzs (törölt)

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most éppen Dr Tisza Tímeát hallgatom a herpeszről, csorog a nyálam, és nagyon hálás vagyok Valuska Lászlónak a linkért. A Homár kedvenc műsorvezetője strikes back! Sváby András váratlan visszavonulása után belevetette magát a likvid tőkével rendelkező vállalkozók pezsgő…..
guruszárzs (törölt) 2009.05.13 20:01:39
comment:com Még lejjebb alkudták 2009.05.05 12:04:00
A Tv2 a hűtő legalsó polcán megtalálta a két hete ottfelejtett töltött káposztát, leszedték róla a zölden pettyező penészt, megmikrózták, és csak azért is az ünnepi porcelán étkészletbe tálalták. Mert ha már ehetetlen, legalább adjuk meg a módját. Ez a válságdiéta…..
Lenyűgöző, hogy a T-nél ilyen magabiztos és a munkáltatójában ennyire bízó szerelők dolgoznak, akik szerint kizárt, hogy a hiba náluk legyen, mert náluk hiba soha nincs. Ez a hozzáállás sajnos a levél végére kicsit megrendelül, a szerelő tegezésbe és leszaromozásba csap. A…..
El tudjátok képzelni azt a sokkot amit akkor élhet át az ember mikor leül a barátnőivel a kompjuter elé, beírja a becenevét a keresőbe és a Subbás válogatást hozza fel első találatként? Ahol a kommentek között drága barátaink leginkább azt kérdezgetitek, hogy vajon…..
Tök mindegy, hogy szőrös, pihe-puha, kedves és gombszemű, vagy nagydarab, csupasz, lábszagú és egyfolytában a „filmművészet felszabadító erejéről” pofázik. Attól még érző lény. Sőt az egyik egy macska, a másik egy ember. Na jó, egy kísérleti filmeket…..
Subba Szefós hétindító 2007.04.23 13:16:00
Repes a szívünk, amiért a videómegosztó szájtok már Magyarországon is olyan népszerűek, hogy ha az ember el is mulaszt valami gyogyóst megnézni a tévében, másnap egészen biztosan megkapja emailben a felvételt. Tulajdonképpen a borhamisítás óta nem volt technológia, amelyik…..
Az amerikai kábelcsatornákat azért (is) lehet szeretni, mert témaválasztásukban messze túlmehetnek a network tévék által behatárolt, meglehetősen szűk területen, bátran lehet ír gengszterek brutalitását (Brotherhood), olasz-amerikai gazembereket (Maffiózók), gátlástalan…..
A szerkesztőség kedvenc sci-fi sorozata ugyan megkapta a negyedik évados megrendelést, és mindeni nagyon jókat nyilatkozgatott a dologról, de sajnos forró az a bizonyos kása, és a hírek szerint nem is kicsit. A jelenleg harmadik évadában tartó politikai drámába szőtt űropera…..
Sváby András visszatért. Ugyan az Orbán Viktorral szembeni megalázó vereség után a bulvársajtóban megjelent pletykák szerint egy ferencvárosi férfifodrásznál kopaszra borotválta a fejét, és egy különös zaklatott éjszaka végén, alkoholtól és antidepresszánsoktól bódultan…..
Unalmas már ez mokkázás, nekünk is az, de mit tehetünk, amikor minden egyes reggel meglepik az ember valamivel? Ma éppenséggel K. Anna budapesti lakos ül felt a celebkörhintára, és nővérfityuláját a képzeletbeli szélnek feszítve mondott vicceseket, miközben H. Henrik a keveset…..
comment:com Gyásznap 2006.12.09 15:03:00
Ma sok minden elmarad, hiszen gyásznap van, és a legtöbb csatorna tartja is magát ehhez. A legtöbb. Még az RTL is kiizadt magából valami köztes megoldást, ne kelljen már ezzel annyit foglalkozni, de azért mégis tegyünk egy gesztust, úgyhogy berakták a Tímár-féle 6:3-at. Először…..
A Pokolbéli víg napjaimból azért elég sok minden kiderült. Például, hogy mit is csinált Faludy a marokkói fiúkkal az afrikai homokban. Az utóbbi években ráadásul több irodalmi elemzés, esszé jelent meg, amiben konkrétan leírják, hogy mit is gondolt a költő a férfiakról. És persze a külföldi lapokban…..
guruszárzs (törölt) 2006.11.07 20:26:49
comment:com A Tv2 ráfaragott 2006.11.04 20:54:00
A rettegés arénája megy a Tv2-n. Nem a Vörösmarty térről mentek át a tüntetők randalírozni a BS-be (bruhaha), csak elindult az amerikai akciófilm. Tom Clancy poszthidegháborús kémsztorija a budapesti zavargások, és még inkább a Megatánc helyett. A csatorna utcai harcokra…..
A mai napon újabb ismereteket fogunk szerezni a tömegoszlatás rejtelmeiről. Talán többfrontos harc lesz. Egyébként semmi sem biztos, és én is jobban örültem volna, ha Megatáncot, meg a Miért?-ben a Kádár-rendszert tanulmányozhatom, de hát másképp alakult. Az ember ugye ilyenkor…..
Amióta van ATV, azóta velünk van, minden vasárnap, csak a fikuszok fejlődnek a háttérben, a lényeg ugyanaz marad. Ez az a show, amiért az egész ATV Friderikuszostól, emelt díjas telefonos játékostul még létezik, ez a lényeg, a többi csak körités. Persze nem hiába,…..
Ha egész hétvégén a Balatonon partján sütötték ropogósra maguk sercegő napolajban, most tekerjék fel a céges légkondit, kapcsolják ki pár percre a pasziánszt, és munka helyett nézzék meg a hétvége egyik legviccesebb interjúját, ami persze, hogy a Nap-Keltében ment le.…..
Szemünket behunyjuk, mélyen beszívjuk a levegőt, le a hörgőcsillocskákig, elménket tisztára sikáljuk és valami szépre gondolunk, például legbensőbb énünkre, a bennünk lakozó rózsabimbóra, vagy egy tányér borsólevesre. Érezzük, ahogy lassan eggyé válunk…..