Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Reed

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor az ember elmegy egy castingra, azaz szereplőválogatásra, azt várja, amit általában ilyenkor szokott kapni, kis fejetlenséget, rengeteg jelentkezőt, skálázó és egymást méregető énekeseket és így tovább. A Voice azonban más típusú műsor, mint a többi hozzá hasonló,…..
Marikát hajnalban keltette a délelőttre kért ételfutár, aki először szemtelenkedett, utána már direkte paraszt módon beszélt vele, és ami a legszebb, a végén tényleg nem adta neki oda a kifizetett ebédjét. Megmagyarázhatatlan éheztetés hajtás után:Ma reggel 7 óra 20 perckor…..
Reed 2010.10.04 10:20:26
@Rosszindulatú Vászka: ha felmész a teletal.hu-ra láthatod hogy feszít Sóbert és Sóbertné Laci bácsival :)
Felborult a kutyuli és nem sikerül neki lábraállni. MommoHD - Felborult a kutyuli..
 Köszönjük Szandrának Mokka kutyusáról küldött vidám videóját! Mokka from Alexandra Tóth-Koncz on Vimeo...
Reed 2010.09.07 12:52:28
@Mokáta:
Nagyon aranyos :) én a field spánielemnek tanítottam meg egy-két dolgot, de ez a BUMM parancs mindent visz, lesz mit tanulni lol:)
M. veretes és értékes örökséghez jutott, mégsem viháncol örömében. Föl akarta ugyanis értékeltetni az aranyóráját, de a szakember közben eltörte az üvegét. M. dühöng, bár több ponton nem értjük őt, mit számít például egy óra működőképessége szempontjából, hogy…..
A Nike VB-re kihegyezett reklámjára egyik kommentelőnk hívta fel a figyelmet, köszi szépen, borgh egy sörre vendégem, ahogy megnyerjük ezt az afrikai bohóckodást. Szóval a kisfilm lenyűgöző, meg sem merem tippelni mennyibe került, de az árából egy magyar nagyjátékfilm, az…..
Reed 2010.05.21 11:19:21
Kifordított ország A Fogtündér 2010.04.22 08:00:00
Tarlósnak van egy dumája az már egyszer biztos. Új szállóigével gazdagodott a magyar politikai nyelv: "fénymarhaság". Nem tudom, hogy pontosan mit jelent, de kurva jól hangzik. Nem mellékesen teljesen igaza van. Dugódíj? Ingyen BKV? Horváth Csaba legújabb…..
Vannabe Svájcban érezte magát, amikor az optikus a próbalencséért nem kért tőle egy fillért sem, ami nagyon nem szokás, hiszen mi van ingyen, ugye. Meglepő kis történet a Mammutból. A történet szempontjából lényeges, hogy eléggé ragaszkodom a lencséhez, szemüvegben nem tudok…..