Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bodri81

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pál két dolog kapcsán kíváncsi a véleményetekre. Az egyik a címben szereplő kérdés, a másik pedig az, hogy miért mindenki előzve akar besorolni lassítás helyett. Ez utóbbit én is megfigyeltem és alkalmazom is, mert lassabban reagálják le azok, akik már csak azért sem…..
Most, hogy nyugat felől a 35 helyett jött a 15 fok, nem éri meg kinti programot szervezni. Ezért is segítünk most, hogy ne unatkozzatok. Zsuzsanna kalandja a mostanában valahogy kevésbé szidott kétkerekű járművön, kerékpáron ülő lányhoz fűződik, aki sok társához hasonlóan…..
bodri81 2009.08.31 10:27:03
@Vulnerarius: Én is pontosan erről beszélek a toleranciáról és a tiszteletről. Nem kívánom a bringásoktól sem, hogy makulátlanul közlekedjenek, hiszen egyrészt mindenki hibázik, másrészt nem lehet úgy közlekedni, hogy soha ne szegjél meg semmilyen szabályt, de vannak dolgok amikre azért oda lehet figyelni. Mivel ebben a posztban egy bringásról van szó, így most nyilván az Ő általuk elkövetett szabálytalanságok kerülnek elő. Ha a száguldozó skoda fabiasokról fog szólni egy poszt, akkor majd én hallgatok... ;)
bodri81 2009.08.31 19:38:27
@Perillustris: Ilyen is van sajnos. :( Őket majd osztjuk a tilosban parkolós posztokban.
bodri81 2009.08.31 20:00:23
@Agyalap: "A piros lámpán átszaladó (haladó) gyalogos és autós között azért érzek különbséget..."
Egészen addig, amíg egy piroson átszaladó gyalogos nem landol a motorháztetődön és össze nem töri az autód elejét. Azután ugyanolyan balesetveszélyesnek fogod tartani.
autózz! Közveszélyes mentős 2009.08.16 12:22:00
Kevés olyan bosszantó dolog van, mint amikor azt látjuk, hogy azok, akiknek igazán példamutató magatartást kellene tanúítani, áthágják a szabáylokat, nem törődve semmivel. MD-t egy mentős dühítette fel annyira, hogy meg is örökítette ámokfutását. Sokat (kb 5-6 ezer km-et)…..
bodri81 2009.08.27 18:57:26
@BéLóg: Értem én, Te nem érted az iróniát a sorok között. :) De mindegy...a magánvéleményről meg nem vitatkozok tovább, mert nem érted mit akartam kihozni belőle.
bodri81 2009.08.26 12:54:07
@BéLóg: Tudom, ezt én is olvastam, csak amit ír az lehetetlen. Mivel ha megnézed a képeket, látszik, hogy különböző szögből készültek, az egyiken látszik a motorháztető a másik kettőn nem, ráadásul ha a kihangosítóban volt a telefon onnan lehetetlen ilyen képeket csinálni. Próbáld csak ki, hogy egy kiszemelt autót ezzel a módszerrel próbálsz fényképezni a kihangosító tokjából "csak exponálással". Majd számolj be a fejleményekről. :)
bodri81 2009.08.26 18:50:55
@BéLóg: Érdekes idáig azt mondtad Téged hidegen hagy a posztoló magánvéleménye ill. az amit ír, Te csak a képek alapján ítélkezel. :) Na mindegy ebből most kiderül, hogy életedben nem fotóztál még egy kockát sem, különben nem mondanál ilyet. Különben meg ne "gecifotós"-ozz, mert a fotósok nem gecik, az egy nagyon szép szakma én is szoktam igaz nem hivatásszerűen csak hobbiból, ja és nem mások kárára. ;)
Olvas0 nem kommentálta túl a lenti videóját, így is jópár percig tart és tökéletesen látszik rajta, hogy a rakparton közlekedők közel fele lekanyarodik ott, ahol amúgy tilos volna. És mivel senki nem ellenőrzi, ezért sokan úgy vannak vele, hogy ha az előtte haladó megteheti, ő…..