Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Antiviola

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasom Mesterházy Attila MSZP elnöknek az Orbán-kormány leváltásával kapcsolatos, Tizenöt tézis címet viselő, hétvégérejólesz kategóriájú eszmefuttatását, és azon gondolkodom, vajon ki viccelte meg ilyen csúnyán ezt a jóembert. Mert ha ő maga követte el ezt a politikai…..
A poszt első felét H küldte, köszönjük!A fővárosi közlekedési anomáliák után nézzünk már körül az ország háza táján is ez ügyben. Tavaly március óta regisztrációs jegyet kell váltani a tömegközlekedési  járműveken. A regisztrációs jegyet azért vezették be,…..
Egy frissen közzétett kutatás (a Medián és a Policy Solutions közös tanulmánya) alapján a magyarok többsége nem tud arról, hogy alig egy hónap múlva Magyarország tölti be az EU soros elnökség pozícióját, pontosabban Magyarország adja majd egy fél évig a tagállamokat…..
Múlt hét szerdán a magyar kormány bejelentette a nyugdíjrendszer átható reformját, melyre, mondhatni, azonnal felbolydult a nemzetközi sajtó. A vélemények korántsem pozitívak, sőt, mivel a helyzetet nem önálló esetként, hanem a kétharmadot megszerző Fidesz-KDNP kormány…..
Antiviola 2010.12.02 23:29:33
@Nádasi Balázs: Balázska támogatom felvetésedet, ezért húzz el a sunyi picsába, vidd magaddal a cikkírót is (gondolom már régen összecsomagoltatok), de ne felejtsétek el a határon leadni az állampolgárságról lemondó nyilatkozatotokat, és soha többé ne merészeljetek ide visszajönni.
Antiviola 2010.12.02 23:44:23
@pifta: Nem hiszem, ezek csak bérrettegők, eszük ágában sincs elmenni, csak csinálják a hangulatot. Mindenkit maradásra buzdítanak a manyop-ba, de ők lesznek az elsők akik átlépnek. De nem is erről kéne beszélni, hanem arról, hogy miért 4,5 % a pénztárak működési költsége a nyugaton szokásos 0,2% helyett, illetve hol van ez a pénz? Én megmondom, a pénztárak a szoci korifeusok parkoló helye, akik megszállták a pénztárak ig. tanácsait és felügy. bizottságait. De ez nagyon sok pénz (3000 milliárd kb 4 %-a az 120 milliárd, úgy hogy bőven jut ebből a tilos pártfinanszirozásra is. Hát ezért ágál a kormány intézkedése ellen az egész ballib média, illetve az általuk feltüzelt "független" külföldi "szakértők".
„Felelősségre fogjuk vonni mindazokat, akik saját állampolgáraikat rabolják ki, zsarolják meg. Mert ezek olyan bűncselekmények a magyar emberek ellen, amelyek soha nem évülnek el.” Nem, ezek a mondatok nem a szocialista kormányok ellenzékének 2006 és 2010 közötti…..
Antiviola 2010.11.28 15:25:53
@Szimba: Ráadásúl ez a sok agymosott nyugger nem tudta felmérni, hogy ami ellen összejöttek (t.i. a magánnyugdíj pénztári pénzek) őket nem érinti, illetve, ha érinti, akkor pozitívan, hiszen az egészet azért csinálták, hogy a jelenlegi és közeljövőbeli nyuggereknek ki tudják fizetni a nyugdíjat. Tehát tulajdonképpen saját érdekeik ellen tüntettek.
Az elvtársak, meg a bértollnokok azért aggódnak a pénztárak sorsa miatt, mert az összes pénztár igazagtó tanácsába és felügyelő bizottságába szoci et.-k húzzák meg magukat. Miért mit gondoltok miért 4,5 % a működési költségük a nyugaton szokásos 0,2% helyett? Szerintetek hol a különbség? Erről kéne beszélni, és nem a FIDESZ u.n. lopásáról, mely állítás egy agyrém.
Antiviola 2010.11.28 15:31:03
@kodó tamás: Te agymosott a lerabolt ország a ballib kormányok tevékenysége miatt már rég itt van. Itt már nem lehet semmit sem rabolni, ha nem vetted volna észre.
Breaking news! Napok óta azon gondolkozom, hogy fog engem (és minket) rávenni a kormány, hogy hagyjam ott a fenébe a magánnyugdíjpénztáramat, és térjek vissza a langyos lábvíz állami rendszerbe. A megoldás megszületetett, nem kicsit basz oda: "Elveszíti jogosultságát az…..
Antiviola 2010.11.24 22:48:58
@Őrnagy Őrnagy: Teljesen igazad van, ahelyett, hogy a sok mosott agyú azon háborodna fel, hogy a nyugaton szokásos 0,2 % működési költség helyett 4,5 % (vagy e körül)-ot kaszáltak a pénztárak, azaz a u.n. ballib oldal kifizetőhelye lett, jó elvtársak elhelyezve az igazgatóságokban, a felügy. bizottságokban, stb. Ez is az ő pénzük, csak erre még nem jöttek rá politikai elvakultságuk miatt.
Kényes, nehezen átlátható, de annál izgalmasabb témáról lesz szó. Nagy kedvencem Robert Dahlnak a múlt század hatvanas éveinek elején megjelent könyve, a „Who governs?”. A mára klasszikusnak számító esettanulmány egy amerikai város kapcsán arra kereste a választ,…..
Antiviola 2010.09.21 14:35:04
@tocibacsi: Így igaz, de ez a Török nagyokat hallgatott, mikor a Kúrcsánynál megjelent a Kóka, a Bajnai, meg a fene tudja, hogy még ki, aki háttérben maradt. Az is jobb lenne már, ha ez a húgyagyú Debreczeni eldugulna ... Tiszta orvosi eset az Orbán-fóbiája.
Kettős Mérce Hazafias NERfront 2010.07.30 08:00:00
A Nemzeti Együttműködés Rendszere 56 napot élt. Megszületett helyette a Nemzeti Centrum.Gyurcsány reformkényszeres volt, emlékezhetünk rá, hogy kéthavonta újabb és újabb reformot zúdított az ország nyakába. Orbán ugyanezzel a találékonysággal rendelkezik a saját…..
Antiviola 2010.07.30 11:16:45
@totya87: Te nem tünsz FIDESZ szavazónak, akkor meg mi a f@szn@k aggódsz, hogy mit nem tudtak előre a Fidesz szavatzói?
Antiviola 2010.07.30 11:50:45
@totya87: Sztem a választók arra adtak felhatalmazást a FIDESZ-nek, hogy a legjobb tudása szerint tegyen meg minden szükséges lépést, nem úgy mint 1998-ban, amikor bizonyos lépéseket elmúlasztottak megtenni, ( sojk ellendrukkert hagytak meg olyan poziciókban, akik ellenük tudtak dolgozni)amivel elkerülhető lett volna az u.n. elb@szott 8 év. Én nem rájuk szavaztam, mert még így is puhának tartom őket, de amíg a Jobbik programját valósítják meg, addíg támogatom őket.
Antiviola 2010.07.30 13:02:13
@totya87: Az "ellendrukkereket" nem ők hagyták, hanem a ballib kormány, igaz nem volt meg a 2/3, hogy megtehessék, (ellenpélda Szász Károly) most más a helyzet, megtehető. De ez egy politikai kultúra kell, hogy legyen (mint ahogy most egy páran önként felálltak) nyugaton ez így természetes, hagyni kell az új kormányt, hogy a saját elképzeléseihez az általa legjobbnak tartott személyeket foglalkoztassa. Nálunk azonban - ellentétben a világ boldogabbik felével - ez keményen egzisztenciális kérdés, jó részük nem tudja mi lesz vele, ha kikerül. Nyugaton megír 1-2 könyvet, tart egy csomó előadást, meg kap ajánlatokat a magánszektorból is.
A Magyar Televízió információink szerint augusztus elsejétől vezeti be fokozatosan az új műsorrendet, amely hatékonyan tudja képviselni a kétharmados csendes forradalom eszmeiségét. Ennek jegyében információi k szerint megszűnik a Kultúrház, és egy új kulturális műsort kínál…..
Modorosblog A politikai elemző 2010.02.15 07:00:00
-Kedves nézőink, szeretettel köszöntjük Önöket a TV Replika Választ-út című műsorában, hasonlóképpen melegen üdvözlöm a stúdió vendégeit: dr. Cservenyi László politológust, a Budapesti Műszaki Egyetem politológia tanszékének vezetőjét - valamint dr. Loisztl Ottót,…..
Antiviola 2010.02.15 15:52:55
@Styxx: A Közgázon van, ott az Ágh Attila, mint politológiai tanszékvez. Az se semmi...
Antiviola 2010.02.15 16:01:10
@Styxx: A Klubrádiós drága Bolgár úr, az ATV-s Újságíró Klub és a Népszavi állandó vendége, kommentezője.
bodoky Egyik kutya, másik eb 2009.08.11 21:02:00
A Hagyó-Kocsis meccs igazi nyertesei az adófizetők: a titánok harca nélkül soha nem derült volna ki ennyi korrupciógyanús eset...
Antiviola 2009.08.13 10:09:16
@Krikri: Melyik újságírókra gondolsz? Netán a Népszava, Népszabi, 168 óra, ÉS "objektív" firkászaira?
Antiviola 2009.08.13 10:18:06
@-= If =-: Hát ez nem tény, hiszen az MSZP-SZADESZ kormány létrehozta a Feljelentésügyi Államtitkárságot Keller "Húgyagyú" László vezetésével és nem talált semmit-pedig mindent megtettek - illetve nem tudott bizonyítani semmit. Ezért nem kéne összemosni a két oldalt.