Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nem1lehuto

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ritkán nevez Naiv Ügyfél bárkit is "bűzös borz"-nak, nem is nagyon emlékszem precedensre, hajdúsági olvasónk, Kekecke,  viszont igazi indulattal borzozik, ugyanis egy biztonsági őr ordított vele, karon ragadta és ráncigálta, amiért motoros felszerelésben akart pénzt…..
nem1lehuto 2009.08.13 08:00:06
@Megdobbent:
1. A "ribanc" csak az eloterbe ment be.
2. az "or" tulreagalta a dolgot.

Lehetosegek:
1. "ribanc" lenyeli a brekit leveszi bukojat es jo kislanyt jatszik, tulreagalo "or" orul maganak milyen kurva hasznos tagja o a tarsadalomnak es milyen kituno munkat vegzett.
2. "ribanc" nem ert egyet az "orrel" es megemeli hangjat, "or" is megemeli a hangjat. "ribanc" megteheti mivel o a kliens, "or" elmehet a picsaba az ilyen stilussal.

Konkluzio: "ribanc" nyujtson be panaszt a banknal ha ugy erzi szukseges, "ort" rugjak ki hogy laba sem eri a foldet ha ilyet megenged maganak (az eloterben!)

Velemeny: a posztban szereplo "or" egy faszkalap.

Egyetertesben az egyik elottem szoloval az itt posztolok tobbsege egy kis buzi segg aki csak akkor erzi jol magat ha barkit aki mas velemenyen van mint a tobbseg baxtathat kedvere. Undorito es szanalmas. A szatokba kene szarni es jol szetkenni lapattal.