Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kayl

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hétfői szabadnap után letapadt szemekkel 6 óra körül megérkeztünk Budapestre. Számtalan kiváló bűvészt és trükköt láttunk mind a kongresszuson, mind pedig az kötelező program utáni összejöveteleken. Ezt az előző - kevésbé patetikus - levél miatt az elején szeretném…..
A bűvészet különböző műfajainak más és más a társadalmi megbecsülése és a szakmán belüli elismertsége. Kis összefoglaló a bűvészek rangsoráról:5. Gyerekbűvészek: a világon mindenhol belőlük van a legtöbb jellemző előfordulási helyük a lakásokban tartott szülinapi…..
Kayl 2010.12.25 09:41:33
Szerintem Dave Williamson mindenki kedvenc bűvésze - általában mindenki az őrült előadásmódja miatt rajong érte (azt már kevesebben tudják, hogy napjaink egyik legfelkészültebb elméleti szakembere és hihetetlenül kifinomult a technikája). Az alábbi videón persze mindebből…..
Kayl 2010.08.08 11:47:34
Akinek esetleg furák voltak az éneklő bűvészek, az inkább meg se nézze az alábbi felvételt. Következzen Harry Del Rios alias Phantasio a bűvészpakrátor. ..
A bűvészetoktatással sokat foglalkoztunk már a korábbiakban is, eljött hát az ideje, hogy egy kicsit más szemszögből is megközelítsük a témát. Sokszor szóba kerül, hogy a fiatalok csak rövid ideig járnak bűvésztanárhoz, nem szereznek alapos tudást, s inkább az…..
Bűvész blog Galambos 2009.10.31 07:00:00
Annak kapcsán, hogy most főműsoridős tv műsorban szerepel, némi háttérinfó Galambos Fecóról azoknak, akik nem tudnak róla eleget: 1960-ban született, 12 éves kora óta bűvészkedik. Eredeti foglalkozása: hivatásos katonatiszt, egészen '97-ig összekapcsolta a tiszti pályáját a…..
Kayl 2009.11.01 08:06:14
@LeCoq: Jaja szivacslabdázott meg a nagy szívószálat is előkapta.Ha jól tudom akkor a cool tv honlapján meglehet nézni.
Lezajlott a rendezvény, amiben én nagyrészt a verseny előkészítésében, a képes program összeállításában, a blogos reklámozásban és némi trógerolásban vállaltam szerepet, meg persze igyekeztem beleszólni minden másba is, épp ezért nagyon nem mennék bele a rendezvény…..
Kayl 2009.10.27 21:33:55
@LeCoq: pontosítanék csak a zene része volt