Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Balkanoid

3 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kissé szétcsúszva, már a szezon felén túl írom ezeket a sorokat: A második héten is lázasan folytattam a munkakeresést. Kitöltöttem egy csomó application form-ot ahol leginkább az előző munkahelyek elérhetőségeire koncentráltak. Tegyük fel, hogy 5évet lehúztam a…..
 Szállás: Első benyomás katasztrofális. Na, jó lehet, hogy ez is a morcosságnak és a kialvatlanságnak tudható be. Pár nap elteltével kezdtem megszokni.  Mirkoval kerültem egy szobába, ketten egy háromágyasba, így az átlagnál kicsit több helyünk volt. Fürdőszoba a…..
Elbúcsúztam Ötvi barátomtól és a barna niksitykótol (montenegrói barna sör, finom, ennyi) és elindultam a vasútállomásra. Elsőként értem oda. Pár perccel később megjelent egy nagyon déli (értsd Belgrádtól délebbre) arc. Szia, szia bemutatkozás, te is Amerikába? nem bazz,…..
Többen is jelezték már itt a blogon, hogy újabb abszurd esemény borzolja a balkáni népek idegeit, hát szóljunk róla. A szlovéniai Pohorje hegységben rendezett női szlalom-világkupán történteken hőbörög a horvát és a szerb közvélemény. A megynitón ugyanis annak rendje és…..