Regisztráció Blogot indítok
Adatok
merkam

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szerelem annál szebb, minél szövevényesebb. Az alábbi történet mintha egy regényből származna, pedig minden sorát az élet írta.   Az én sztorim nem kimondottan vicces, sőt…de ezt inkább ti döntsétek el. Adott egy lány, akit nevezzünk Júliának, s adott egy fiú,…..
merkam 2009.08.12 21:50:24
sziasztok!
@picilany: én abszolute nem értek veled egyet.mert lehet kedves hősünk menyasszony de ez nem biztosíték!
lehet hogy két hét után elválnak mert van ilyen! de ezt senkisem tudhatja előre.
én a "kockáztatás" mellet voksolnék mert ha az ember nem mer lépni akkor lemarad egy csomó klassz dologról mondván én a biztosat választom és így nem érhet csalódás/baj!én úgy látom h az emberek nagy része a biztosra törekszik,persze nem azt mondom h nem kell az életben egy kis stabilitás,és néha már túlságosan is.vannak akik képesek éveket eltölteni egy olyan ember mellet aki nem becsüli meg őket vagy csak szimplán nem müködik a kapcsolat de még sem lépnek ki belőle mert szar felismerni h uuuhhh bassza meg nem jó!
és akkor utána meg jön h milett volna ha akkor azzal és azzal lelépek mi lett volna ha nem megyek hozzá és a többi és a többi!
én is éveket töltöttem el egy olyan ember oldalán akiről azt hittem hogy életemhercege és most minden happy csak aztán jöttek a gondok meg az unalom és nagyon jól elvoltunk még pár évig és akkor jött édesanyám mint egy megmentő anygalés mondta h ennek már pedig itt vége és tudtam jól h igaza van de még is rossz érzés volt belátni h tévedtem .
aztán jöttek a gondolatok h a pistike milyen aranyosan udvarolt nekem és miért nem mentem el vele??!!ja meg a béla is milyen kedves volt hozzám......de ez már csak késő bánat...
és ekkor döntöttem el hogy egy percig sem félek majd kockáztatni mert lehet h annak a vége is kopp de legalább megtudtam h neki szánt-e az ég!és idővel minden zsák megtalálja a foltját és ami összetartozik az összetartozik!
ha bármi kétség felmerül akkor én dobbantok!
és szerintem igy van ez jól!