Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TAG Barát

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
napszemüveg TAG Heuer 2013. 2013.06.25 14:43:11
A TAG Heuert nem a dizájnért, vagy legalábbis nem elsősorban a dizájnért szeretjük. Na jó, bővítsük a mondatot: akik a különlegességet keresik egy-egy napszemüvegben, azt formai értelemben ritkán találják meg a TAG Heuerekben. Nincs persze baj velük, csak nem különlegesek, és…..
Voltak már a napszemüveg-iparban váratlan, de bravúros, szerencsés és jól működő márka-kiterjesztések. Itt van például a TAG Heuer napszemüveg-üzletága, amely stílusában az érdektelenségig visszafogott, de minőségi, és technológiailag is érdekes. Döbbenet, hogy…..
 Az új kollekció, vagyis napszemüveg, több színben és anyagból A legolcsóbb módja a felsőbb kaszthoz tartozás kinyilvánításának, vagy legalábbis imitálásának, a drága cigaretta. Egy doboz drága cigi csak két-háromszáz forinttal kerül többe, mint a Szofi, cserébe…..
Tegnap látogatottsági csúcsot döntött a Napszemüveg Blog. Felbukkant végre néhány kiváló troll is, a kedvencem azt írta, hogy:  Bakker...tényleg ez a problémád?biztos vagyok benne h tudsz majd venni ilyet valami nagyon trendi helyen -azt kellene már elhinnetek h annak a…..
TAG Barát 2011.07.21 15:52:34
@aztekeszter: kösz Eszter, ez igazán jól esik:-)
TAG Barát 2011.07.21 17:34:16
@Winkler Róbert: Ja, autó-motor körökben azért jól cseng a TAG Heuer, Billynek valóban van köze hozzá, ami nekem annál fontosabb itt, hogy kedves barátja mellette nagyon sok nevetős percet szerzett ezzel a képpel és ábrázattal. :-) Amúgy tényleg a 345, az azért na. Semmi továbbképzés, csak jó megosztani a dolgaimat olyannal, aki talán értékeli is és több mindenkihez eljut az infó.
Hamarosan csatolom részletes, mondhatni töredelmes vallomásomat is, mi vezetett oda, hogy rájöjjek, nekem márpedig egy szögletes, téglalap-közeli Persol kell, de most inkább ugrok egy hetet az időben, és elmesélem, hogyan nem sikerült felpróbálnom egyet…..
WRC2009 / Finn Rally / Háttér A Kimi Räikkönen miatt felbolydult méhkasra hasonlító sajtóirodáról már beszámoltam egy korábbi bejegyzésben, de akkor még nem volt lehetőségem arra, hogy egy kicsit több benyomást is szerezzek róla. A verseny előtti sajtótájékoztatóra a finn…..