Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kalaposf

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miután sikerrel fel(mű)virágoztattam a műfenyő ipart (itt) és egyúttal a tönk szélére sodortam a hazai fenyőtermelőket, folytatom az év végi ünnepekkel kapcsolatos téveszmék leleplezését.A H1N1 oltást ellenzők legnagyobb táborának az a fő problémája, hogy az oltóanyag…..
    Nem tudom a kedves olvasó melyik maffiában van, de itt nálunk a tanyaközpontban azt a csávót, vagy luvnyát, aki a helyi Lukoil benzinkút parkolójában veszi át a zsét, nem azért rúgjuk ki (hetvennél, a viadukton) a cégtől, mert nem jattol le nekünk, hanem azért, mert…..
Ha vállalkozó vagy, akkor jól tudod, ha alkalmazottként dolgozol, lehet, hogy nem foglalkoztál a kérdéssel, de biztos hallottad már: a nettó, kézhez kapott munkabér a munkáltatónak mintegy kétszer annyiba kerül. Egy kis odafigyeléssel akár több is kerülhet holnap a…..
kalaposf 2009.11.23 06:38:16
gazdagodo hitelkártya használata 2009.09.06 18:24:00
Jó találmány a hitelkártya, hiszen egy sürgős, átlagnál nagyobb, vagy váratlan vásárlás (üzemanyag, beiskolázás, költözés, stb.) finanszírozására átmenetileg alkalmazható. Ráadásul - bizonyos szabályokat betartva - kamatmentesen használható. De érteni kell hozzá!A…..
kalaposf 2009.09.07 16:33:53
@maholnap: van némi közös célunk :-))
...a közönség felállva tapsolt (őrjöngött).A zsűri felállva tapsolt.GyönyörűCsodálatosFenomenálisElképesztőBámulatosTöbb jelző nem jut most eszembe, de ezt nem is lehet leírni, ezt látni kell.Ezt hallani kell!Én tegnap óta több, mint tízszer megnéztem. Bizsergett a hátam…..
Obama, Gordon Brown és Gyurcsány dicsekednek:Obama: Amerikában 3000 dollárt keresnek az emberek, 1200-ból lehet megélni és az államot nem érdekli, hogy hova költik a többit…Gordon Brown: Angliában 2400 fontot keresnek az emberek, 1000-ből lehet megélni és az államot nem…..
A butaság, és rosszindulat határtalan, de nem csak a kóklerbrókereknél: a Figyelő már sokadszor ugrik a vezető biztosítási ügynökségre: „Több tízezer ügyfele súlyos veszteségeinek árnyékában tavaly is szép növekedést tudott elérni a rendkívül…..
kalaposf 2009.08.29 20:52:04
@maholnap: egyetértve amit írtál én csak a top 100-ban lévő irányító menedzserek jövedelmét irigylem :-)) de nagyon!!!
kalaposf 2009.08.30 17:05:01
@maholnap: a statisztika azért azt mutatja, hogy az ügynök által hozott hitelek minősége 10-15%-kal rosszabb mint a banki stünci szőke által intézett hiteleké. Ennek azért emberi okai is vannak, a banki stünci útálja az ügynökét mert tudja mennyi jutalékot kap, míg ő semmit. Ezért kevésbé nézi át az ügyeit, postás szerepet lát el, így az elutasítottság aránya magasabb. Ezzel sikerül is neki kirúgatni a fióki ügynököt. Ismerem persze az ügynökök véleményét is a stüncikről. A számok azonban kissé a szőkék mellett vannak.
Heves vitákat vált ki szakmai és kevésbé szakmai körökben a téma, miszerint a hiteltanácsadó kér-e munkadíjat vagy sikerdíjat - ki-ki ízlés szerint - az ügyféltől. Ugyanis köztudott, hogy a bank a hitelközvetítőnek, mint ügynöknek jutalékot fizet, ha hozzá viszi az…..
Pénzügyeidet elsősorban élethelyzetednek megfelelően alakítsd! A gyermekkort követően - pénzünk kezelése témájában - alapvetően négy életszakaszt különböztethetünk meg, és bár gyakran összemosódnak, mégis azért fontos ezek elkülönítése, mert az életszakaszok…..
Vezess költségvetést. Ingyenesen letölthetó programot találsz az alábbi oldalon http://www.eloszto.hu/..