Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gulyás Ágota

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lakáshitel mustra – azaz mindennek ára van Ha lakásvásárlást tervezel, első lépés egy "gyors" fejszámolás:     · mennyi a vagyonod    · mennyit tudsz a lakásügyletre…..
Gulyás Ágota 2009.10.20 14:13:05
@S.Emma: köszi
Mit tehetsz, hogy a saját vagy gyermeked fogai egy egész életen át kitartsanak? A fogak is különleges figyelmet érdemelnek. Miért? Azonkívül, hogy megrágják az ételt, és segítenek helyesen beszélni, a fogaid megtámasztják az ajkaidat és az arcodat, ami még szebbé és…..
Együttélő pároknál gyakran felmerül:Közös legyen a kassza vagy nem?Mi az enyém, mi a Tiéd?Összerakjuk a fizetésünket, közös számlánk legyen, vagy külön kontón vezetjük a pénzügyeinket? De akkor hogyan osztjuk meg a költségeket? Mi lehet a jobb szerintetek? Közös…..
Gulyás Ágota 2009.09.13 08:22:53
@HovaTovább: hááát, a cikkben lehet némi igazság, meg némi hiányt is találok benne. Annyit emlegetik a szeretet, bizalom, önzetlenség fogalmakat de a biológia, kémia tantárgyakat miért nem veszik figyelembe? Az ember nemcsak ésszel él hanem szívvel is. Férfiaknál és a nőknél is létezik a kapuzárási pánik. Egy másik felmérés szerint ezen házaspároknál megnövekszik a válások száma, gyerekek már önállóak, nincsenek a házasságban új motívumok. Ám éreznek még magukban igényt a boldogságra, kalandra. Ezen házaspároknak aztán a bölcs pénzügyi tanácsadó vajon elég indokot talál-e, hogy ne váljanak el. A statisztika szerint sok házaspár nem hallgat rájuk és bizony anyagilag rosszul járnak :-)
Családi pénzügyek Tudatos élet 2009.08.20 16:46:00
„Máról holnapra élni.” vagy „Jusson is, maradjon is.”? A tudatos pénzkezelés a számtani műveletek ismeretén túl némi gondolkodást és időt igényel.Tudod, a pénz szereti, ha foglalkoznak vele. -         …..
Gulyás Ágota 2009.09.06 15:29:19
@S.Emma: érdekel a téma, plusz jól összefoglaltad miről szeretnél írni, és ha vannak érdeklődők akkor körbejárhatjuk a témát. Szerintem ebben a témában hosszú ideig írogathatsz, hajrá...
Családi pénzügyek Pénzbeosztás 2009.08.27 11:35:00
Ha pénz áll a házhoz, akkor azzal valamit tenni kell!Pillanatnyi és jövőbeli igényeinkre, valamint szeretteink igényeire gondolva - élethelyzetünknek megfelelően – félreteszünk és élünk belőle, kifizetjük a tartozásainkat, finanszírozzuk kedvteléseinket. Jó tanács!…..
Gulyás Ágota 2009.09.06 15:25:50
@HansHuber: Általában bankkártyával fizetek, és az SMS üzenetek alapján rögzítem excelben a kiadásaimat, Vásárlás címen. Azon belül már nem mindig részletezem, csak ha valami extra van benne, hogy tudjam mitől több mint az átlagos vásárlás összege
Családi pénzügyek Iskolakezdés 2009.08.29 14:25:00
Biztos Te is érzed, hogy a nyár elmúlásával, szeptember közeledtével ismét valami új, de mégis ismerős időszak következik: kezdődnek az új hétköznapok!A vakációnak vége, a kisebb-nagyobb üdülőhelyek lassan kiürülnek, visszatérnek az emberek lakhelyükre. Reggelre ismét…..
Gulyás Ágota 2009.09.06 15:21:27
@GyalogGalopp: na erre és is kíváncsi vagyok! Hitel szóba sem jöhet. Önkormányzat, iskola, nekik nincs lehetőségük könnyítést adni? Speciel ilyen gonddal a környezetemben még nem találkoztam, így tanácsot sem tudok adni
Hol jó lakni? Hogy jó lakni?A középiskola befejezése után a főiskolai, egyetemi tanulmányok vagy egy új munkahely messze sodorhat a szülői otthontól és egyben közelebb léphetsz az önálló élet felé. Ha jelenlegi lakóhelyedtől távol folytatod életedet, központi kérdéssé…..
Az idei nyáron született egy olyan rendelet, miszerint aki 2010. május elseje után szül, az a kismama a gyermek 2 éves koráig maradhat otthon. Utána tessék visszamenni dolgozni! "De hogyan?"  teszi fel magának minden kismama a kérdést. Mert ha a gyermeket a…..