Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Plantronics

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy a legjobb tavaszi gasztroprogramoknál már jeleztem, lehet jegyet nyerni nálam egy egészen különleges főzőbemutatóra és kóstolóra, ami ráadásul még egy dedikált szakácskönyvet is tartalmaz, természetesen az előadóét. Akivel nem lehet ám minden héten találkozni…..
Plantronics 2012.04.24 21:57:31
Plantronics 2012.04.25 19:51:57
@szevi81: Köszönöm! :)
Üdvözletem, Gondoltam megosztom tapasztalataimat kis hazánk rendkívül jól működő munkaerőpiacával kapcsolatban. Már egy jó ideje keresek állást de még mindig sikertelenül, az elküldött pályázatokat nem is számolom már. Egyszerűen az a benyomásom hogy már nincsen hely…..
Plantronics 2010.06.06 11:13:14
@élesztő: Ezt te sem gondoltad komolyan? Esetleg ne hívjalak fel és könyörögjek, hogy szeretnél-e nálunk dolgozni? Ha valaki annyira sem képes, hogy a végzettségének megfelelő állásajánlatokat és felhívásokat megtalálja, akkor azt csak sajnálni tudom.
Plantronics 2010.06.06 11:13:42
@Babette_: Igen, felesleges erőfeszítés. :)
Plantronics 2010.06.06 11:38:21
@Strici: A posztírónak elküldtem az elérhetőségemet. A bunkó kommentelőknek nem segítek. Tudod, az adok-kapok így működik. :)
Összefogott a hazai művészvilág Stohl Buckó megmentésére. A katasztrófaturisták mellett állítólag az ertéeles kollégák is ott ülnek estéről estére a Nemzeti Színházban Buci Maci előadásain szolidaritásukat kifejezve. Alföldi Róbert nyilatkozata szerint minden Stohl…..
Plantronics 2010.05.24 10:45:06
@phaidros: Hát ez az, ha ő kijön a börtönből, ott folytathatja, ahol abbahagyta a színészetet, de én vagy te vagy bármelyik halandó ember mikor mehetne vissza a munkájába ugyanabba a pozícióba x idő kihagyása után?
Míg a nagy európai városok karácsonyi díszkivilágítói már két éve a kékes, éteri színek és a csurgó fények divatjának hódolnak, Budapest egyelőre nem döntötte el, hogy hiperkonzervatív vagy inkább goatrance-es stílusban borítsa fénybe a köztereket. Ajándékvásárlás…..
Ne feledjétek, munkanélküli olvasóink számára lehetőség nyílik ingyen és bérmentve hirdetni blogunkon, részletek ITT.Aktív álláskeresőinket megtekinthetitek ITT.Kedves Erynnis! A problémám megkeseríti az életem! Egy 8nm-es irodában dolgozom a főnökömmel (több mint egy…..