Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nyuffológia

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A legfrissebb szcientológia magazinban jelent meg ez a Hubbard-írás. Jelentősége abban rejlik, hogy segíthet megérteni szcientológus családtagok, barátok és ismerősök mentalitását. Folyamatosan ezt az üzenetet sulykolják beléjük, amelyet Hubbard itt kifejt. A cikkben leírt…..
Nyuffológia 2009.12.14 16:15:13
kalman: Én anno feltettem a 2. kérdést egy szcientológusnak. Nem azért hogy Ő kilépjen, hanem hogy megtudjam nekem érdemes-e belépnem.
Sajnos azt tapasztaltam, hogy a szcik (legalábbis akiket én ismerek) renkívül jól fel vannak készítve ezekre a kérdésekre.
Több mint 1 órán át tágította az agyamat a válaszokkal (nem org munkatárs!! csak mezei szci).
A lényeg a következő volt, nagyon röviden:
1. miért kell ennyit fizeti a szci.ért? válasz: ooo....hát azért, mert amiért manapság nem kell pénzt adni, annak nincs is értéke! Ha ingyen osztogatnák akkor senkinek sem kellene, nem becsülné meg az ember. Különben is..azért hogy képesebben élj nem megéri pár százezer? Hiszen ha képesebben élsz többet keresel, ergo meg sem erőltető kiperkálni a pénzt a tanfolyamokra.Ördögi kör :-)

Amugy számtalanszor láttam hogyan használják a cikkben említett dolgot. Rendkívül jó indok volt, ha bárki bármit mondott a szci-re vagy LRH-ra már rá is nyomták hogy ártó tette van és ezért mondja, tehát egy szar szemét szar alak :-) Nevetséges!

Ja... a cikkben csak ugy szerényen"Hubbard doktornak" említik LRH-t :-D

tomlov: Sikeressé tett emberek: ez nekem is hiányzott...ugyanis nincsenek vagyis én nem találkoztam velük! Láttam pár volt sea orgost aki összezuhanva keresett állást a cégnél ahol dolgoztam. Láttam munkatársakat akik bőszen auditáltak meg jártak tanfolyamra közben nem volt pénzük elmenni orvoshoz, egy kis lyukban laknak és alig jutnak 1-ről a 2-re. Láttam megbetegedett (rák) szcientológust.
Hozzátartozik hogy láttam olyat is akire rámondható elsőre hogy sikeres, de miután látod hogy 3 éve ugyanazokkal a problémákkal kűzd,sikertelenül, akkor már nem mondanám sikeresnek. Természetesen ha rákérdeztem hogy lehet ez, mindig tudtak "megfelelő" választ adni.
Változtatás nélkül közöljük a Lelenc.hu hírét:"Teltház van az Illatos úton! Volt már ilyen, de most hetek óta - az állatvédő szervezetek minden erőfeszítése ellenére - folyamatosan teltház van. A Telep feladata Budapest közterületeiről begyűjteni a kóbor kutyákat, és…..
Nyuffológia 2009.12.13 20:05:33
Nyuffológia 2009.12.14 08:31:05
@vanezígy: Kérlek kicsit fogd vissza magad, nem hiszem, hogy ebben a stílusban kellene itt beszélgetni, főleg, hogy feléd normális kommunikáció megy!

"minden menhelyi állatban nagyon nagy eséllyel van meg több betegség, csak jó esetben ezeket a befogadás után legyőzi az immunrendszer." Ez nekem értelmetlen! Az én és a te testedbe is bejut rengeteg féle betegség és kórokozó, csak jó esetben legyőzi az immunrendszered ergo nem leszel beteg! És akkor most mi van?
"hogy a menhelyi állat beteg, erre az esély mondjuk 80% (és ezt is újra mondom: szerencsére jó az immunrendszerük, ezért ez NEM EGYENLŐ azzal, hogy meghal rögtön" Most mondasz ellent magadnak...könyörgöm ha szerinted is jó az immunrendszerük akkor miről beszélünk...egy jó védekező képességű kutyát nem fog elvinni egy piti kis betegség.

"De ha a menhelyen marad, talán a betegsége miatt hetekkel korábban elaltatják, és hetekkel kevesebet szenved" Az én nézőpontom szerint ez a következő: Adtál egy esélyt neki a gyógyulásra amit a menhelyen elképzelhető hogy nem kapott volna meg.

Nem akarom ráderőltetni a nézőpontom vagy elítélni a gondolkodásod ! Csak leírtam a véleményemet és itt be is fejeztem! Szép napot mindenkinek!
Előzmények: Meghalunk nélküled A belinkelt bejegyzésben már volt szó az egyház dosszié-rendberakó projektjéről, amit CF-projektnek (CF = Central Files = központi nyilvántartó) neveznek. Az a lényege, hogy Hubbard ugye azt írta, hogy papíron, dossziékban kell tárolni az…..
Nyuffológia 2009.08.30 18:10:22
@motyago: Valszeg a kislány valóban egész nyári szünetét az orgban töltötte. De elvileg szó szerint kellene venni, mivel tapasztalatom szerint ennek az akciónak is volt statja amit elvileg pontosan kell vezetniük. Valszeg egyik alstat lehetett a CF rendezéssel töltött órák száma, amit itt közzétettek. Ha költő túloz akkor statot hamisít, persze nem ez lenne az első ilyen eset.
Amugy a CF rendezés nem olyan mókás meló, én csináltam (bár nem az orgban) és napi 8-10 órában CF-et pakolászni igencsak idegtépő tud lenni, nagyon sajnálom szegény kislányt!!!
Amit meg nem értek, de asszem ezt már felhozta valaki, hogy 2007-ben asszem télen is volt CF projekt, mi a büdös fenét kell ennyit rendezni????
Egy kis csemege angolul tudóknak.Az egyik angol volt szcientológus belebotlott egy Sea Orgos különítménybe East Grinsteadben (itt van az egyház angliai központja). Az egyikkel némi beszélgetésbe is keveredett, amit fel is vett a videokamerájával. Íme:   Az illetőről…..
Újabb tüntetésre készül a szcientológia egyház által alapított, Állampolgári Bizottság az Emberi Jogokért (angol rövidítés: CCHR) kiemelten közhasznúnak minősített alapítvány. Itt a hadbahívó körüzenet (mert ugye HARCOLUNK az "elnyomás" ellen), változtatás…..