Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BoldogJózsi

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Proszektúra Operett-ország 2009.11.16 16:00:00
Sajóbábony már korábban is a médiaérdeklődés középpontjába került. Az még csak hagyján, hogy egy gyilkosság kapcsán az akkori helyi MSZP-s polgármester 2008 januárjában a halálbüntetés visszaállításért folyamodott Szili Katalinhoz. Ami azonban ennél is érdekesebb volt,…..
BoldogJózsi 2009.11.16 18:45:41
@Elektro: TÖLGYESNEK IGAZA VANN !!!!!! ,??

a magyarok rohatt nácik akik gázosba akarrják a romákat !!!!űű

Azér mer elopott 2 répát már kirekessztik a raszista csöcsellék !!!!!!!!!!!!!!! ?

Demokráciába ijen nincss!!!!!!!!!

Dögöjjenek a nácik magyarok !!!!!!!!!!!! ,, ??
Egy hat és egy hétévés gyerek apjaként a gyakorlatból tudom, hogy van az a fajta füllentés, ami akkora vicces képtelenség, hogy az ember picit sem haragszik miatta a kisdedre. Közös apróságunk, a Lidl most akkorát kamuzott, mint egy jó fantáziájú nagycsoportos. Nálunk minden 200…..
BoldogJózsi 2009.10.30 12:57:27
@Secnir:
Mér kell ezér cigányozni mocskos raszissták magyarok????,, !!!!!!

Mér?????????? .!!!!!!

Szerintekk a magyar nem lopja amit eszik????? , !!!!!!!!!

Demokráciába ijen nincs!!!!!!!! ????????,
Alapvetően visszarendeződésnek tekinthetjük a Facebook tegnap kitolt új felületeit. Akik még emlékeznek, korábban pont ilyen leosztásban (live feed, news feed) lehetett nézegetni az ismerősökkel kapcsolatos híreket. Aztán - idén márciusban - megkaptuk azt a felületet, ahol…..
Tessék elhinni, nem hobbiból rugdossuk a királyi tévét, mert ugye a grundon a hülyegyereket sem illik állandóan cseszegetni, jobb híján beállítjuk a kapuba, legfeljebb jobban odafigyelünk a védekezésre, és imádkozunk, hogy ne rúgjon öngólt. Az U20-as VB-vel kapcsolatban a…..
Okés, vettük a lapot. A Tavaszmező utcát kerüljük, az már nem a mi utcánk. Vajon vannak még ilyen tiltott utcák Budapesten? Kaphatnánk róla egy pontos listát, elkerülve az ilyen és ehhez hasonló "bonyodalmakat" ... ?Demszky "Budapest a mi városunk és nem hagyjuk…..
Lőrincz Lilla és Borsos János képzőművészeket a jelek szerint a nyomasztó helyzetek motiválják. A legtöbbünket a blogposztokat követő kommentek kilencven százaléka egyszerűen csak elszomorít. Vagy erősíti a meggyőződést, hogy sokak számára vonzóbb és egyszerűbb az…..
Meghökkentő esetről írt nekünk Bender: egy fórumba írt hozzászólásai nem tetszettek az internetszolgáltatójának, a Dunawebnek, ami ezért hirtelen szerződést bontott vele. A sztori előzménye annyi volt, hogy Bender egy korábbi ügyben saját bevallása szerint is "elég…..
Nem kevesen vádolják azzal a Költözésblogot, hogy idegesítően bennfenteskedő és áljópofa. A válaszom: ezeknek a kritikusoknak teljesen igazuk van, milyen is lenne egy szerkesztőség költözését dokumentáló alkalmi blog? A szerencse az, hogy legrosszabb esetben is napokon belül pár évre kikapcsoljuk.…..
Egy apró zacskó kristálycukor, kupak, újságpapírrá érdektelenedett újságok és az Energia Klub "Panasz Kézikönyv" című kiadványa alatt találtam az asztalomon mintegy 300 darab kitöltetlen kopogtatócédulát. (Hivatalosan ajánlószelvényt.) Időközi országgyűlési…..