Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hemil

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nálunk A férjem védelmében címmel látható CBS-dráma második évada pont olyan jó, mint az első volt, köszönhetően a friss Emmy-díjas Archie Panjabi és az arról lemaradó Julianna Margulies tökéletes játékának, no meg a számos kiváló vendégsztárnak, akik közül Michael…..
Dannyt a kihallgatása után simán hazaengedik, mert semmiféle bizonyíték nincs ellene. Ez Susant nem hatja meg, ő márpedig tudja, hogy Danny Bolen a fojtogató. Mivel úgy érzi, hogy hiába vár a töketlen rendőrségre, leskelődni kezd Danny után, egy jackbaueres pillanatában majdnem…..
Kiss Péter programigazgató már tavaly megígérte, hogy a Tv2 abbahagyja a kapkodást, és felépíti azt, amit eddig nem sikerült, pedig az RTL Klub a sajátjára lassan már műemléki táblát is kitehetne. A délutántól a főműsoridő végéig ívelő programstruktúrát. Már akkor…..
Kovács Kati rengeteget készült a Qualitons-zal közös, A38-as fellépésére, és mint az a videóbol látszik, megérte. A közönség egy emberként lúdbőrözött, a 65 éves énekesnő formabontó előadása minket és őt is kizökkentette a szintis haknik világából. ..
Az elmúlt hetekben több esetben is olyan dolgok történtek a honi (profi) fociban, ami nem tesz jót a sportág megítélésének. Bobby Davison hetek óta nem áll szóba még saját magával se, emellett csak úgy halmozza a bunkó megnyilvánulásokat. Gera Zoltánnál is elszakadt a cérna,…..
Herr Siegmund Freud halálának 70. (és születésem 31.) évfordulójának alkalmából évadzáró epizódfél követezik, aki látta vagy olvasta az előzőt, az tudja, hogy mire lehet számítani. Aki nem, annak szólok, hogy most tegye le a szendvicset/kanalat. Csizmás óriás vágtat az…..
hemil 2009.10.03 12:35:56
@hex.kelly: irnál egy kis infót,amiről
már tudsz?Köszönöm.
micu51@freemail.hu
Tulajdonképpen hiányozni fog Verebes István, ahogy két tuja mögül szuszogva kérdez valamit, hogy aztán meg is válaszolja. Vagy Lakat T Károly, ahogy gyöngyöző homlokkal szerelmet vall Szekeres Imrének egy irdatlan méretű plazmatévé árnyékában. A Napkelte a rendszerváltás…..
Ha egy színész reklámszereplésre adja a fejét, nemcsak azt kockáztatja, hogy a filmekben eljátszott szerep rajta marad (Képzeld, tegnap láttam az Ügynök halálát az állati dokival!), hanem a hitelességét is kockára teszi. Különösen így van ez akkor, ha valaki nem egy…..
Telepedjünk a gyerekek mellé és nézzük meg a Nils Holgersson csodálatos utazása a vadludakkal (19:10 m2) című mesét, aztán fektetés után nézzük meg Truffaut gunyoros fimjét a házasságról: Családi fészek (20:00 Filmmúzeum). De, ha ennél békésebb hangulatban vagyunk,…..
hemil 2009.08.12 13:41:16
@barb: Sajnos csak most olvastam,h.
kellene Neked ez a film.Szivesen felvettem
volna,sajnálom.Megnéztem ismétlik-e,de nincs kiirva,megpróbálom megkérdezni a Cinemaxot,ha játszák még fölveszem.