Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alex Hitchens

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Az arca gyakorlatilag bohócra volt sminkelve, tudjátok, amire 5 percenként fel kell hordani egy újabb réteget, mert annyi van rajta, hogy a szél csak úgy viszi magával” – szegény Levélírónk már tudja, milyen érzés az első randin megrémülni. A kiszemelt csaj…..
A szerelem annál szebb, minél szövevényesebb. Az alábbi történet mintha egy regényből származna, pedig minden sorát az élet írta.   Az én sztorim nem kimondottan vicces, sőt…de ezt inkább ti döntsétek el. Adott egy lány, akit nevezzünk Júliának, s adott egy fiú,…..
Alex Hitchens 2009.08.15 10:34:44
@aLEx:

Jó dolog,amit írsz,de én ezzel nem tudok azonosulni. Volt már olyan,hogy nekem is volt egy hasonló esetem. Egy szórakozóhelyen összefutottam néhány ismerőssel,és leültem az asztalukhoz. Voltak az asztalnál számomra idegenek is,köztük egy gyönyörű,szép mosolyú lány. Én beszélgettem az ismerőseimmel,miközben ő is beszélgetett az egyik barátnőjével. Elkezdtem hallgatni,hogy ők miről beszélgetnek. A K-pax című filmről vitatkoztak,pontosabban annak végéről. Ismerem azt a filmet,így egy megfelelő pillanatban én is bekapcsolódtam a beszélgetésbe. Ennek mezsgyéjén elindult egy olyan fél órás beszélgetés vele,amiben természetesen több témára is kitértünk. Ezután azt mondta,hogy neki haza kell mennie. Elkértem a számát,de nem adta meg,mondván,hogy neki barátja van.

Ezek után mind a mai napig nem láttam őt,pedig ennek már 4 éve. A találkozást követő napokon sokat gondoltam rá,volt olyan,hogy órákig nem tudtam elaludni éjszaka,mert emlékeimben folyton az ő arca köszönt vissza rám. Viszont így négy év távlatából,már nem érdekel az egész. Ha tegyük fel 3 év múlva találkoznék vele valahol,akkor ő is csak egy lenne a sok közül. És ha nekem akkor már menyasszonyom lenne,akkor még csak meg sem fordulna a fejemben,hogy kettőnk között lehetne valami.
Alex Hitchens 2009.08.15 19:05:17
@aLEx:

Be kell vallanom,az mindenképpen látszik,hogy tapasztaltabb vagy nálam...:)

Igazad van,nálam valószínűleg beindulna egy védekező mechanizmus,és még az esélyt sem adnám meg arra,hogy újra elbűvöljön. Viszont úgy gondolom,hogy történhetne bármi,egy hosszabb idő eltelte után már nem tudna ugyanolyan hatást kelteni rám,mint anno az első találkozásunkkor.

Bár az is igaz,hogy most amikor érzelmileg biztonságban vagyok másképp gondolkodok,és lehet,hogy ha újra látnám a lányt,akkor újra elbűvölne.
Mindenesetre sikerült elbizonytalanítanod.:D
Alex Hitchens 2009.08.16 12:33:13
@aLEx:

Most,hogy már tudom korodat,csak azért maradok a tegezésnél,mert fórumokon ezt írja elő az etikett.:) Én 21 vagyok,tehát bőven van még mit tapasztalnom. Bár néha már én is elgondolkodom azon,hogy valamivel több mint két évtizedet leéltem már,és olyan hamar elment ez a néhány év. Néha az ember csak belefeledkezik a mindennapokba,és csak azt veszi észre,hogy megint eltelt egy év.

Ha nem érzed túl indiszkrétnek a kérdést,most,hogy álltok a múzsáddal? Beszéltek még egymással?
Következő Levélírónk, elmondása szerint, az extrém helyzetek megszállottja: ha buli van, habozás nélkül beveti magát, és nincs kegyelem a gyengébb nemnek. Ezúttal egy idegen lagzira osont be, és rokonnak adta ki magát.   Egyszer elmentünk a haverokkal öltönyösen bulizni.…..