Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FCraft

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vigyázó! A 444 kínos sajtódíja 2018.01.11 22:48:27
A 444.hu újságírója, Ács Dániel nyerte az év legjobb oknyomozó újságírójának járó Gőbölyös Soma-díjat és az azzal járó egymillió forintos pénzjutalmat. Ács a IX. kerületi önkormányzat munkájáról és parkolási rendszeréről írt cikksorozatért kapta az elismerést, amelynek egyik írása miatt a Fővárosi…..
Egyenes adásban ámult el az egyiptomi televízió egyik ismert műsorvezetője, Amr Adíb azon, hogy egy kopt keresztény asszony, akinek férje a virágvasárnapi alexandriai terrortámadásban vesztette életét, megbocsát a gyilkosoknak. „Az ő türelmük és kitartásuk viszi előre az országot” – tette hozzá...
Michael Ignatieff, a Kanadai Liberális Párt egykori vezetője, a CEU rektora 2016 januárjában ezt mondta: "A San Bernardinó-i és a párizsi terrortámadás miatt minden ország egyszerűen lezárja a határát és ez katasztrófa. […] emberek milliói égnek a vágytól, hogy a fáradt, öreg Európába jöjjenek, mert…..
FCraft 2017.04.20 21:44:40
@Serény Vélemény: Ezzel elvi szinten egyet tudok érteni, hiszen a Szentírás eleve rabszolgatartó, autoriter társadalmi közegben jött létre. Viszont nagyobb biztonságban érzem a (vallás-, szólás- gyülekezési, stb) szabadságot, ha azt a JOGREND garantálja, mint ha egy uralkodó úri JÓKEDVE. A történelem azt mutatja, hogy a "megvetett" demokrácia leépítésével válik lehetővé az állampolgárok vallási/etnikai/stb alapú üldözése.
FCraft 2017.04.21 23:44:08
@Blog felhasználó: Szívemből szóltál! Meglehet, hogy a témaválasztás arra utal, hogy felnőtt egy generáció, akik ma állva tapsolnak a libsi-szabadkőműves Soros-birodalomra mért frappáns csapásnak, és már csak szüleik történeteiből hallhattak arról, hogy a Hit Gyülekezete 2010 előtt a demokrácia, a szabadságjogok, a faji és vallási kisebbségek védelmének egyik élharcosa volt. A kilencvenes években még egy "lövészárokban" Soros Györggyel.

Sajnos úgy érzem, mikor majd megint lendül az inga, a mostani irányvonal súlyosan vissza fog ütni. És nem csak politikai perspektívából.
A Cionizmus blog hívta fel a figyelmet arra, hogy a NAV az eSZJA portálon a személyes adatok kitöltésénél egy meglepő választási lehetőséget kínál fel: Az adózó levelezési címeként az országok között "Megszállt palesztin területek" megjelölését is felajánlja a rendszer. Szijjártó Péter…..
FCraft 2017.03.25 08:15:37
@Tisztességes Természettudomány: Tetszett az irónia. Pár százezren már elmenekültek az állam megalapításakor, akik azóta is menekülttáborokban élnek, mert szerető arab testvéreik elfelejtettek menedékjogot adni nekik. Azóta a legnagyobb menekülttábort, a Gázai övezetet is megszállták. Ezeket amúgy az izraeliek is megszállt területekként tartják nyilván, és önként korlátozzák ott saját szuverenitásukat (pl. rendőrség). Persze ez nem mutat jól nemzetközi környezetben, de a tény tény marad. Egyetlen olyan arabot, akinek már a dédnagyapja is ott élt, nem vigasztal, hogy a hely kétezer-sokszáz éve izraeli királyság volt.
Blogunkon jelent meg Mészáros István László nyilatkozata, amelyben a volt SZDSZ-es politikus bejelentette, hogy 25 év után kilép a Magyar Helsinki Bizottságból (MHB). Mészáros “súlyosan aggályosnak, hitelrontónak és elfogadhatatlannak” tartotta azt, hogy a jogvédő szervezet – tagjai megkérdezése…..
FCraft 2016.10.11 21:11:30
@Abdiás: Te valamilyen új csóka lehetsz, aki nem emlékezhet, hogy már az Obama-éra előtt is létezett hites álláspont az USA beavatkozásait illetően. Csakhogy G.W. Bush alatt még teljes mellszélességgel támogatták a gonosz tengelyét elsöprő, az elnyomott Irak népét felszabadító megszállást. Az akkori közvélekedés szerint a Szent Szellem vezette Busht háborúba.
Ha mentek is keresztények Amerikába, hogy tiltakozzanak, azt biztosan nem Magyarországról tették.

Végül egy személyes kérés: A fentebb olvasható "vita" színvonala és a Biblia között akkora a kontraszt, hogy méltatlan és rendkívül visszatetsző belőle idézned.
Szolidaritási nyilatkozatot adott ki a Hetek című lap a Népszabadság-ügyben. Csatlakozunk a közleményhez, mert aggasztónak és példátlannak tartjuk, ami az elmúlt 24 órában a lappal történt. Volt, amikor mi magunk is élesen vitáztunk a Népszabadsággal, de úgy véljük, az érveket soha nem…..
FCraft 2016.10.11 20:31:58
@Tisztességes Természettudomány: A nyomtatott politikai sajtónak leáldozóban van. Megjelenéséhez valamilyen intézményi hátszél vagy tőkeerős befektető szükséges. A kormányközeli lapokat az állam tömi ki hirdetésekkel, a Hetek pedig elmaradhatatlan "tartozéka" a Hit Gyülekezete minden összejövetelének országos szinten. Mivel a lap nincs auditálva, csak sejthető, hogy e nélkül vajon megállna-e a saját lábán?