Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pajo

2 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
What are the duties of PMs?Make good presentationsIncrease the salesTo hold meetingsTo manage the bossMake the brand planEnjoy the incentivesTo agree with Key Opinion LeadersAll above  pollcode.com free polls..
Néhány túlélőtechnika a Multinál eltöltött, MAT-ban nem mérhető időmből:1. Ha nem válaszolsz minden emailre általában nem veszik észre.2. Ha valami nagyon sürgős, újra megkapod!3. A tavalyi prezit alakítsad át az ideivé!4. Ne felejtsd el az évszámokat megváltoztatni!5. Sosem…..
Első Magyar Farma Blog Pharma 2.0 2007.05.12 16:03:00
Összefoglalva - számomra, egyszerű júzer számára - a 2. generációs Web és a 2. generációs orvoslás lényege:Rendkívül gyorsan és könnyen hozzájuthatok a számomra fontos információhoz (szinte annak megszületésének pillanatában!) - MINDIG A HULLÁM TETEJÉN…..
Első Magyar Farma Blog START 2007.05.08 19:59:00
Dinnyés Imre és Palavics József vagyunk. Orvosi végzettséggel rendelkezünk, de viszonylag hamar rájöttünk arra, hogy jobban járnak a betegek velünk, ha nem késsel, tűvel segítjük őket. Így jutottunk el a gyógyszeripar, gyógyszermarketing különböző bugyraiba.…..